2777
2789
عنوان

تنها و بدون کمک میشه بینی عمل کرد

938 بازدید | 38 پست

به نظرتون امکانش هست،دوتا بچه دارم ولی ۵ سال ۷ سال دیگه کاراش در حدی می‌کنند حتی دخترم یه کم کمک میکنه ولی ‌کسی نیست پیشم باشه یا بیاد به نظرتون میشه با این شرایط

مثلا من از قبل غذا بپزم برا چندروز یاالله نمیشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سختته روزای اول

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ

ن نمیشه واقعا

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 

هفته اول اسی من ۳ روز خواب بودم اثربیهوشی نفهمیدم اصن .یسره باید ابمیوه بخوری .کلایه هفته درازی 

هولوگرامی سابق 💜 کی مننژیت داشته یاداره بیایید حرف بزنیم 🤧کسی که نوارمغزش تشنج نشون میده بیحال وخسته اس؟داروی کاربامازپین هم استفاده میکنم حال هیچ کاری ندارم چه کنم کمک هرکی میخونه 
منم یه ۷ سال دارم یه ۵ سال  بدون کمک ابدا نمیتونی اصرار نکن  من داغون شدم با دوتا بچه&nb ...

چرا اخه چه جوری بود مگه

من دخترم ۷دسالش واقعا عید مریض بودم بچم همه کار کرد منظورم کارای خودشونه

مثلا آبی چیزی میخواستم میداد بهم تا دارو بخورم غذا هم آماده بود میخوردن