به نظرتون امکانش هست،دوتا بچه دارم ولی ۵ سال ۷ سال دیگه کاراش در حدی میکنند حتی دخترم یه کم کمک میکنه ولی کسی نیست پیشم باشه یا بیاد به نظرتون میشه با این شرایط
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
چه جوریه مثلا من کلا دراز بکشم سه روز اول کافیه؟ کار دیگه ایی ندارم که؟
اره باید دراز بکشی سرتو خم نکنی و خب طبیعتا دردم خواهی داشت باید چیزای آبکی بخوری سوپ و اینا غذا نمیتونی بخوری ولی بعد این که تامپونت رو برداشت شرایط بهتر میشه که احتمالا بعد سه روز برمیدارن
من با دوتا بچه روز دوم خودم کارامو میکردم اولم میتونستم ولی گفتن بهتره استراحت کنی تازه بچه کوچیکم 7 ماهشه ولی پشیمونم از عمل نکن من سوراخای بینیم تا به تا شد
نه مشکلی نداره فقط کار خونتو نکن برا خودتم سوپ بدون ادویه درست کن روز اولو دوم بخور آب کرفس و آناناس ...
پس بعد مثلا ۵ روز میشه در حد اینکه یه غذایی گرم کنم و یه آبی بردارم بلند شم؟ قبلش برا بچه ها غذا از بیرون سفارش میدم فوقش ب ا خودمم یه پاتیل سوپ میپزم هر دفعه یه ذره به دخترم میگم بزار ماکروویو
من با دوتا بچه روز دوم خودم کارامو میکردم اولم میتونستم ولی گفتن بهتره استراحت کنی تازه بچه کوچیکم 7 ...
عه
من بینیم خیلی کوچیکه سه سال پیش شکست یه کم از روبه رو کج شده ولی سوراخا یکیه،بعد این همه سال خودخوری و فکر کردن بلخره تصمیم گرفتم عمل کنم اینم شرایطم که افتضاحه کسی ندارم و به غیر از اون ترسم دارم