2777
2789
عنوان

تنها و بدون کمک میشه بینی عمل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 820 بازدید | 38 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه جوریه مثلا من کلا دراز بکشم سه روز اول کافیه؟ کار دیگه ایی ندارم که؟

اره باید دراز بکشی سرتو خم نکنی و خب طبیعتا دردم خواهی داشت باید چیزای آبکی بخوری سوپ و اینا غذا نمیتونی بخوری ولی بعد این که تامپونت رو برداشت شرایط بهتر میشه که احتمالا بعد سه روز برمیدارن

نه مشکلی نداره فقط کار خونتو نکن برا خودتم سوپ بدون ادویه درست کن روز اولو دوم بخور آب کرفس و آناناس میکس شده بزار تو یخچال 

برا روزای بعدتم گوشت بزار تو شیشه البته سرتو خم نکن اصلاا سربالا انجام بده

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

غذا واسه بچهات درست کن بزار یخجال

واسه خودتم سوپ درست کن اندازه سه روزت

نه اصلنم سخت نیست من تنها زندگی میکنم بعد از عملمم کسی نبود بیاد کنارم

فقط سرتو پایین نگیر سه روز اول باید محتاط باشی

من با دوتا بچه روز دوم خودم کارامو میکردم اولم میتونستم ولی گفتن بهتره استراحت کنی تازه بچه کوچیکم 7 ماهشه ولی پشیمونم از عمل نکن من سوراخای بینیم تا به تا شد

http://B2n.ir/f24222
نه مشکلی نداره فقط کار خونتو نکن برا خودتم سوپ بدون ادویه درست کن روز اولو دوم بخور آب کرفس و آناناس ...

پس بعد مثلا ۵ روز میشه در حد اینکه یه غذایی گرم کنم و یه آبی بردارم بلند شم؟ قبلش برا بچه ها غذا از بیرون سفارش میدم فوقش ب ا خودمم یه پاتیل سوپ میپزم هر دفعه یه ذره به دخترم میگم بزار ماکروویو 

من با دوتا بچه روز دوم خودم کارامو میکردم اولم میتونستم ولی گفتن بهتره استراحت کنی تازه بچه کوچیکم 7 ...

عه

من بینیم خیلی کوچیکه سه سال پیش شکست یه کم از روبه رو کج شده ولی سوراخا یکیه،بعد این همه سال خودخوری و فکر کردن بلخره تصمیم گرفتم عمل کنم اینم شرایطم که افتضاحه کسی ندارم و به غیر  از اون ترسم دارم

کآر سخت نمیکنم ،در حد همین دستشویی و فقط خوابیدن به نظرت بازم همراه میخوام؟

اخه یکی از آشناهامون ی بچه ۵ ساله داشت. تنها هم بود. بعد اون روزی ک رفته بود واسه اینکه گچ‌شو برداره بینی‌ش کج شده بود دکتر با دست براش جا انداخت .

من ک مجردم مامانم پیشم بود فقط هم خوابیدم ک دراز کشیدم استراحت کردم نه درد داشت نه چیز دیگه ای.