2777
2789
عنوان

تنها و بدون کمک میشه بینی عمل کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 819 بازدید | 38 پست
پس بعد مثلا ۵ روز میشه در حد اینکه یه غذایی گرم کنم و یه آبی بردارم بلند شم؟ قبلش برا بچه ها غذا از ...

اره در اون حد میتونی زیاد دراز بکشی سرگیجه میگیری بلند شو قدم بزن فقط سر کامل بالا و بالشت گردنی دور گردنت

همینو میگم سوپ آماده کن بزار یخچال تو اون چند روز بخور یه روزشم گوشت تو شیشه بگو شوهرت بزاره میکسش کنه کاری نداره که 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آری عزیزم من خودم بینی عمل کردم روز اول و دوم یه کم سخت بود که من غذا از بیرون خریدیم و بعد مشکل بود ...

هیچکس نبود یعنی؟ باز من دخترم با اینکه بچه س خب در حد یه لیوان آب یا یه چیزی بده دستم هست،تو هیچکس نبود پیشت؟

عه من بینیم خیلی کوچیکه سه سال پیش شکست یه کم از روبه رو کج شده ولی سوراخا یکیه،بعد این همه سال خود ...

برو ایشالله خوب میشه ولی بینی منم مشکل نداشت خیلی یه قوز داشت کم ولی پرهامو تابه تا کرد قبلا یکی بودن و صاف

http://B2n.ir/f24222
هیچکس نبود یعنی؟ باز من دخترم با اینکه بچه س خب در حد یه لیوان آب یا یه چیزی بده دستم هست،تو هیچکس ن ...

همسر شب بود کنارم دخترم کوچک ۳سال داری ولی نگران نباشد ترسش بیشتر خودش