2777
2789
زردی دخترم رو چطوری درمان کنن
اگر مشکلات شما در زندگی به بزرگی یک کشتی ست... فراموش نکنید که نعمتهایتان به وسعت یک اقیانوس است!! 📌 💕
من سه بار زردی دخترم بالا رفت یه بارش بیمارستان زیر دستگاه خوابوندیم ،سختمون شد ،دستگاه کرایه کردیم اوردیم خونه البته باید دکتر تشخیص بده زردیش اندازه ای هست که به نور احتیاج داره یا نه
از کنار مقبره ای میگذشتم که روی آن نوشته بود: اینجا آرامگاه مردی راستگو و سیاستمداری بزرگ است این اولین بار بود که می دیدم 2نفر را دریک قبر دفن کرده اند. « وینستون_چرچیل»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شیرت ربطی نداره من به دخترم از همینا که مامان علی گفتن هم میدادم
از کنار مقبره ای میگذشتم که روی آن نوشته بود: اینجا آرامگاه مردی راستگو و سیاستمداری بزرگ است این اولین بار بود که می دیدم 2نفر را دریک قبر دفن کرده اند. « وینستون_چرچیل»
من دو بار زیر دستگاه رفت ولی اخرش دکتر گفت تا سه ماه ممکنه رفع نشه ولی بالا نمیره برین خونه دفعه اول ۲۲ بود دفعه دوم ۱۹
 کارای خوشگل و هنری تو هر سبک و سلیقه ای از کارای نمدی تا بافتنی های زیبا و خاص از سرمه دوزی تا دوختهای نوین همه و همه در کانال تل گرام baharshop518@