2777
2789
سلام منم دوتا نودل طرف راستم دارم و یه کیست طرف چپم کیست داشت از نودلا نمونه برداری کردم اصلا درد نداشت با اینکه من آستانه تحمل دردم خیلی کمه ولی درد نداشت خدارو شکر خوش خیم بود ولی تا جوابش اومد از ترس داشتم دیوونه میشدم ولی ٩٥درصد خوشخیمند تو اصلا نگران نباش

خدايا هميشه با من باش فقط همين

مامان 94 عزیز خیلی ممنونم.توی تاپیکها دیده بودم گفته بودی نودول داشتی .میخواستم صدات کنم ازت راهنمایی بگیرم .گفتم شاید آنلاین نباشی .مرسی از امیدواری و راهنماییت
فرشته کوچولوی قشنگ من خوش اومدی به دنیا ..خدایا شکرت به خاطر بچه هاااام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیزم .فقط شما تیروئید ت کم کار یا پرکار هست؟؟اگه اومدی خوشحال میشم جواب بدی
اصلا در مورد کیست چیزی نگفت.ولی من شنیدم کیست زیر یک سانت نیاز به نمونه برداری نداره
دکترم تو مطبشم سونوگرافی کرد من نپرسیدم فقط میدونم چهار تا بود که دکتر گفت دو تاش حالت کیست داره

ببخشین خانمی شما ندولتون چطور درمان کردین اطلاعاتی درین درباره ش

من نمونه دادم استرس دارم تا جوابش بیاد گفت حالت کیستیک داره

عزیزم هیچکدوم نه کم کار بود نه پرکار فقط بزرگ وندولی شده بود ولی قرص لووتروکسین میخورم نمیدونم چرا د ...

سلام چند بار نمونه دادید؟ الان ذگدر چه وضعیتی هستید؟ 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
ببخشین خانمی شما ندولتون چطور درمان کردین اطلاعاتی درین درباره ش من نمونه دادم استرس دارم تا جوابش ...

سلام عزیزم میشه بگی نمونه برداری چطوری یود؟درد داشت؟بعد چند وقت جواب دادن؟

ببخشین خانمی شما ندولتون چطور درمان کردین اطلاعاتی درین درباره ش من نمونه دادم استرس دارم تا جوابش ...

دقیقا این تایپیک مال هفت سال پیشه کاش بیان بگن آنچه گذشت 

شما هم دوسال پیش این نگرانی رو حتما داشتین 

ولی منکه الان یک هفته دقیقا همسرم درگیرش شده دارم از نگرانی دق میکنم اگه کمکم کنید و بگید چیه خیلی ممنون میشم