2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون صبا جونم .خیلی خیلی لطف کردی دلم گرم شد .اتفاقا منم قرار بود سه ماه دیگه واسه بارداری اقدام کنم .ولی الان دیگه نمیدونم چی میشه
فرشته کوچولوی قشنگ من خوش اومدی به دنیا ..خدایا شکرت به خاطر بچه هاااام
الی جون شما اون ازمایش که ید تزریق میکنن بعد اسکن میکنن رو انجام دادی درسته؟؟ اخه مامان من سونو داد دکترش گفت برو نمونه اما یه دکتر دیگه گفت اگر اسکن قبلش میدادی شاید ضرورتی نبود انجام بدی
ملی جان من اسکن انجام ندادم .شنیدم اونایی که کم کاری و پرکاری دارن باید اسکن انجام بدن که نشون بده کدوم قسمت کارش رو خوب انجام نمیده
استارتراگراومدی خوندی حتماجوابموبده میام میخونم
ببین توسونوگرافیت دقیقازده نودل؟یاگره؟
من رفتم سونوبرام نوشته کیست کلوییددارم اونم چندتابه قطر5میل
ولی برامن نوشت کیست کلویید؟
میخوام بینم کیست کلوییدهمون گره هستش؟

من چون دردداشتم توناحیه گلووگردن برام سونوانجام دادهمه همه میگن ببخاطراعصابه مثل حالت غمبادوخیلی اتفاقی این کیسنهاروتوسونودیدم وفهمیدم
من داشتم نمونه برداری هم خودم تنها رفتم انجام دادم هیچ مشکلی هم پیش نیومد دوسالی دارو خوردم خوب شدم ولی عامل اصلی بیماری من محیط پر تنش و استرس کارم بود که عوضش کردم و الان بیشتر از 2 سال هست که دارو هم نمی خورم
الی عزیز توی سونوی من دقیقا نوشته نودول.و همچنین نوشته چندتا کیست تا 8 میلی متری هم روی همین نودول قرار داره