2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید حتما دلیلی داشته باشه پسر دوست داره 

یاخدا وکیل مدافعه ها🙄

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

دختر هی میخواد دل باباشو ببره،منم حسودیم میشه خب🤒

کلا بعصیا سریع موضع میگیرن که چرا گفتی پسر خو کلا دو جنس داریم دختر پسر یه عده دختر دوس دارن یه عده پسر سلیقه ایه دلیل نداره که من خودم دختر دومم رژیم دخترزایی گرفتم همه گفتن چرا و.. گفتم دلم میخواد دوتا دختر داشته باشم به کسی چه من شرایط زندگیم و سلیقه ام اینطوره 

حتی تصور اینکه یه نی نی پسر که مادرش منم توی بغل مردونه ی عشقم باشه دیوونم میکنه،خدایا یعنی میاد اون ...

انشاالله بحق علی اصغر شش ماهه هرکسی ک بچه نداره خودش کمک کنه بچه دار بشه انشاالله امیدت بده چراغ دلت روشن کنه هرکسی هم مثل خودت عااااشق پسره خدا بهشون بده الهی امین

جدی گرفته ایم زندگی دنیایی را ...و شوخی گرفته ایم قیامت را!!!گویی قرار نیست روزی از این دنیا سفر کنیم...خوابی رفته ایم عمیق!!!کاش قبل از اینکه بیدارمان کنند بیدار شویم...🌷ای خدا عنایتی بنما،🌷{ اللهم عجل لولیک الفرج}بحق حضرت زینب (س)
انشاالله بحق علی اصغر شش ماهه هرکسی ک بچه نداره خودش کمک کنه بچه دار بشه انشاالله امیدت بده چراغ دلت ...

العی امین،من بابای پسرم رو هم ندارم...دعا کن به حق شش ماهه ی حسین برسم به عشقم...میوه ی ابن عشق هرچی باشه عاشقانه دوستش خواهم داشت چ دختر و چ پسر