الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چن سالته ؟منکه هیچکس علاقمند نشده نه مجرد نه متاهل
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡
فکر نکن فقط شما اینطور هستی یکی از دوستانم مجرد ۴ سال بود یه آقایی بی خیالش نمیشد خدا خواست بعد ۴ سال سر یه مسئله ای دوستم متوجه شد آقا متاهله با این حال بازم بی شرم از رو نمیرفت میگفت من تو رو میخوام فقط بله بده زنم رو طلاق میدم چند نفر واسطه فرستاده بود!!! آخه چرا بعضی مردهای متاهل انقدر کثیف شدن!!! طفلک خانمهایی که اسیر اینچنین گرگهایی هستن
آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
من براشون نماز زیاد خوندم هدیه کردم...ولی نتیجه نگرفتم خیلی دعا کردم ...
شما چن سالته؟ خودم ۳۲ ازدواح نکردم فعلا از ختمی نتیجه نگرفتم
🍀🍀🍀🍀🍀 یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد 😔😔 ♡این نیز بگذرد♡