2821
2789
عنوان

ب روش بیارم یا ن؟ 🥲

325 بازدید | 35 پست

سلام دوستااا

من طرفم سربازه ، بعد امروز صب مث همیشه اومد پی ام داد و اینا... ولی اخرین بازدیدش همون تایمی هس ک ب من پی ام داد و دیگ انلاین نشده تا الان 

وقتی اومد ب روش بیارم ک کجا بودی و فلان؟ البته ب احتمال 98 درصد میدونم ک پادگانه و قاعدتا کاری پیش اومده ک آنلاین نشده دیگ ، و اینکه غرغر کنم سرش یا ن؟ 😂❤ شما بودین چیکار میکردین و واکنش تون چی خلاصه ک نظرتون چیه؟ 

مبتلا ب سندروم زیبای سلنوفیل 🌜✨ شادمهر 🙂❤ 

عزیزم وقتی میدونی پادگانه دوس داری اذیتش کنی؟ :|||||

تو قراره راه فرار و آرامشش باشی نه اینک کل روز دهنش صاف شه از سمت توعم دهنش صاف شه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

هیچی چون پسرا با این شرایط همینجوریش وقت کم دارن باید درکشون کرد من خودم سر این موضوع کلا یه بار ر ...

اره میدونم غیر منطقیه این انتظار ولی واقعا نگرانش شدم چون گوشی بیاد دستش پیش منه همش 

گفتم خدایی نکرده دوباره بازدداشت نشده باشه چون سابقه داره 😑🤦🏻‍♀️

اره میدونم غیر منطقیه این انتظار ولی واقعا نگرانش شدم چون گوشی بیاد دستش پیش منه همش  گفتم خدا ...

اهان پس سرباز آرومی نیس😂

من‌نرفتم تجربه ندارم هنوز اما مطمئنم که هرچی باشه نگرانی نداره

اهان پس سرباز آرومی نیس😂 من‌نرفتم تجربه ندارم هنوز اما مطمئنم که هرچی باشه نگرانی نداره

ن یه بار دعوا کرده بود یبار گوشیو دیدن دستش و... 🥲😂انشاالله ک خیره

کار دیگه هم مونده که نکرده باشه😂😂 اره خیره

😂😂😂 واقعا 

ی سوال... شما پسرا براتون مهمه طرفتون کی جواب پیامو میده یا ن؟ 

و اینکه اگه کم بهش پیام بدین دلیل بر این نیس ک دیگه دوسش ندارین یا چی؟ 🥲

😂😂😂 واقعا  ی سوال... شما پسرا براتون مهمه طرفتون کی جواب پیامو میده یا ن؟  و اینکه ...

خب مهم که هس مثلا من بهش میگفتم شب از یه ساعتی به بعد دیگه حق نداری بیدار باشی،واش ساعت خواب گذاشته بودم،ولی عین بچه ها به زور میخوابوندمش تو چت,و وقتی کار داشتم یا کارم زیاد بود بهش میگفتم,مثلا اول صب میگفتم تا آخر شب نیستم پس نگران نباش،

کم پیام دادن پسرا رو نمیشه بگم همه مثل همن،بعضیا شاید واقعا کار دارن و بعضیا شاید از دوس داشتنشون کمتر شده،اینو آدم خودش باید بفهمه

😂😂😂 واقعا  ی سوال... شما پسرا براتون مهمه طرفتون کی جواب پیامو میده یا ن؟  و اینکه ...

مثلا انقدر که من بهش گیر میدادم که فلان وقت بخواب یا فلان جا مراقب خودت باش اونم دیگه بهم میگفت  چشم ددی😂،چون میگفت بابام اندازه تو سختگیری نمیکنه

مثلا انقدر که من بهش گیر میدادم که فلان وقت بخواب یا فلان جا مراقب خودت باش اونم دیگه بهم میگفت  ...

میشه بپرسم علت اینهمه سختگیری بهش چی بوده؟ 

یکم عجیب بود واسم 

من الان انلاین نشده از نگرانی حالت تهوع گرفتم 😑💔