2777
2789

عین قضیه شهاب سنگه ک هر سال قراره بیاد زمینو کل جهان نابود شن یا عین قضیه اخرالزمان ک هر ماه میگن این ماه فلان تاریخ اخر الزمانه هر وقت این اتفاقا افتاد زلزله هم میاد

تو نی نی سایت پشماتون تو یه جلسه تضمینی میریزه 🙄بدون درد😮بدون بازگشت 😲بدون هزینه های گزاف😳

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه ترکیه هم کسی باور نکرد گفتن چرتِ...ولی با خاک یکسان شدن ما اونقدر بدبختی کشیدیم دیگه طاقت عزادا ...

خب الان چی شما هی بگین وای زلزه میاد میتونین جلوشو بگیرین؟

ترکیه اگه باور میکرد میتونست جلوشو بگیره؟؟

زلزله چیزی نیست که بشه جلوش ایستاد 

من کسی هستم که با پوست و استخونم زلزله ی کرمانشاه رو حس کردم و هیچ وقت فراموش هم نمیکنم

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!
خب الان چی شما هی بگین وای زلزه میاد میتونین جلوشو بگیرین؟ ترکیه اگه باور میکرد میتونست جلوشو بگیره ...

شماکه تجربه داری متاسفانه توروخدا بگو چقد ادم وقت داره پناه بگیره قبل ریختن اوار

شماکه تجربه داری متاسفانه توروخدا بگو چقد ادم وقت داره پناه بگیره قبل ریختن اوار

زلزله نهایت چند ثانیه طول میکشه کم تر از یک دقیقه 

واسه پناه گرفتن فرصت هست نگران نباش اینطوری نیست که با یک لرزه سریع همه چی فرو بریزه 

جاهای امن خونه رو شناسایی کنین که بدونین کجا باید برین اگر اتفاق افتاد

هر وقت آموختی که در کلامت توهین نکنی آن موقع بحث کن!