2777
2789
عنوان

وام مسکن گرفتید؟ همون ۴۰۰ میلیونیه

736 بازدید | 15 پست

وام مسکن امسال چقدره

به کیا میدن

خیلیا میگن ۶۰ تومنه بعضیا میگن ۸۰ تومن

ولی من ۳۰۰ ۴۰۰ تومن هم شنیدم

کسی گرفته؟؟؟

میشه راهنماییمون کنین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ۴۰تا۶۰تومن وام اجاره ایه 

ولی وام مسکن مبلغش بستگی ب خودت داره ک چقد توانایی پرداخت قسط داشته باشی ما خواستیم ۲۰۰بگیریم خیییلی سودش زیاد بود البته میخواستیم سند خونه رو ب اسم برادرشوهرم بزنیم ک دیگه خونمونو فروختیم

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
چجوری اقدام کردید؟ بازپرداختش چجوریه؟

دو سال باز پرداخت نداره 

اینقدر بدو بدو داره که نگو اعصاب میخواد 

ساختمون بایدجواز ساخت داشته باشه و به مرحله سفت کاری نرسیده باشی خلاف هم نکرده باشی وگرنه باید اول پرداخت کنید اونو بعد میری بنیاد مسکن میگی ک می‌خوام وام بگیرم

واسه شهر 400 تومنه روستایی 200 ملیون  ما دو مرحله رو گرفتیم

توضیح کامل بده بی زحمت چطور اقدام کردین قسطش چقدر بود ضامن چندتا؟

خدایا مواظب پسر کوچولوم و دختر کوچولوم باش 😍
توضیح کامل بده بی زحمت چطور اقدام کردین قسطش چقدر بود ضامن چندتا؟

باید جواز ساخت داشته باشید و به مرحله سفت کاری نرسیده باشه و میرید بنیاد مسکن درخواست میدید 

ی دونه تعهد حقوقی یه دونه ام جواز کسب که دسته چک داشته باشه و دو برابر مبلغ وام چک بده بانک

پدرشوهرم ۱۰ ساله پیش تو شمال ویلا ساخت تازه هفته پیش جواز ساختش اومده مهندس گفته میتونی روش وام بگیری وام ساخت خونت ب ارزش ۵ میلیارد چون خونش الا ۲۵ میلیارد قیمت گذاشتن 

وامش بدون ضامن و بانک تهران میدن بهش