2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دختر عمو شوهر مشاور میشه.

آخه مشاور میگه تنبیه کن اونم با گرفتن گوشی و... اونم بین زن و شوهر.

این تنبیه بیشتر بدرد بچه های ۱۰_۱۲ ساله میخوره.

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
این یکی از اصول اخلاقیه همه ی روانشناساس که به اقوام اصلا مشاوره نمیدن چون احساسات شخصیشون ممکنه اثر ...

حالا مهم نیست برا اون مهم بود می خواست طلاق ام بده آیت جوری راضی اش کردم

چه حرکت غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی‌ای انجام داده اون مشاور که اولا به فامیل پذیرش داده، بعد با بی سوادی و بی‌اخلاقی‌ای تمام اومده همچین کامنت جهت داری هم داده. عجبا.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                
برام مهم نیس واقعا فکر کرده برا این که خفه اش کنم رفتم

من حرص خوردم کاش میشد گزارششو داد :)) همینا ارزش کار مشاور رو میارن پایین و کار مردم رو هم سخت‌ می‌کنن.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.