2777
2789
عنوان

نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 27 پست
حتما براتون پاکسازی میکنم اما شما هم دنبالش برین از اول روزی ۱۰۰ بار بگین متاسفم لطفا مرا ببخش سپاس ...

من با خانواده شوهرم مشکل دارم،الان همه باهام قهرن،دوس دارم زودتر آشتی کنم باهاشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با خانواده شوهرم مشکل دارم،الان همه باهام قهرن،دوس دارم زودتر آشتی کنم باهاشون

حتما حکمتی در کاره ان شاءالله به زودی حل میشه نگران نباشین و به خداوند توکل کنید

سلام عزیزم ی نفری پولمونو خورده الانم زندانه 

سه ساله جا خوش کرده . میشه برا من ثروت فراوان جذب کنی. ممنونتم. کاری هست بگو خودمم انجام بدم

زندگی  زیباست   ای زیبا    پسند
سلام عزیزم ی نفری پولمونو خورده الانم زندانه  سه ساله جا خوش کرده . میشه برا من ثروت فراوان جذ ...

ان شاءالله حل میشه ذکر غرق نعمتیم الحمد الله حالیمون نیست استغفرالله رو زیاد بگین

سلام ببخشید اینحا برات پیام میزارم سوال داشتم 

درمورد ختنه چون من پسرم چند روز دیگه دنیا میاد ، درگیریم سر این موضوع با همسرم 

شما کفتید آلمان هستید!؟ 

اونجا از چهارماه به بعد انجام میدن؟ یعنی زیر چهار ماه ختنه کردن رو مضر میدونن؟ 

و یه سوال دیگه اینکه چه روشی رو بیشتر قبول دارن؟ حلقه میندازن یا بخیه و جراحی انجام میدن؟

سلام ببخشید اینحا برات پیام میزارم سوال داشتم  درمورد ختنه چون من پسرم چند روز دیگه دنیا میاد ...

سلام عزیزم بله اینجا قانونه از چهار ماهگی تا دوماهگی به ما برگه میده پزشک و میبریم بیمارستان ختنه کنن حلقه هم انداختن

سلام ببخشید اینحا برات پیام میزارم سوال داشتم  درمورد ختنه چون من پسرم چند روز دیگه دنیا میاد ...

ببخشید نوشتم از چهار تا دو منظورم تا نه ماهگیه البته خواهرم تهرانه چهل روزگی ختنه کرد و خدارو شکر مشکلی پیش نیومد منم همون موقع خواستم ختنه کنم اما اینجا حتما باید پزشک نامه بده 

ببخشید نوشتم از چهار تا دو منظورم تا نه ماهگیه البته خواهرم تهرانه چهل روزگی ختنه کرد و خدارو شکر مش ...

اها ممنون ، پس بهتره قبلش یه متخصص اورولوژ ببیینه 

خیلی ممنونم لطف کردی جواب دادی🌹🙏🏻