2777
2789

بچه ها من محجبه هستم 

و عاشق چادر 

یکی از بزرگترین حسرت های زندگیم چادره خیلی دلم میخواد چادری باشم 

اما مامانم به طرز وحشتناکی مخالفت می‌کنه ، یعنی تا اسم چادر میاد سریع میگه نه 

در صورتی که خودش چادری هست اما میگه که نمیخوام تو چادری بشی 

میگه من به چادر عادت کردم بخاطر همین میپوشم 

آدم معتقدی هست اما بشدت غیرمنطقی 

من خیلی دلم میخواد چادر بپوشم و توی حسرتش موندم 

به نظرتون چکار کنم؟

میشه برام دعا کنید؟

به نظرتون دست به دامن کی بشم؟🙂

از کی کمک بخوام؟ به کی توسل کنم؟ چه دعایی بخونم؟‌ چه نذر و نیازی؟ 

بغض گلومو گرفته

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخر و بپوش تو عمل انجام شده قرار بگیره چند سالته؟

۱۹ سالمه 

اصلاً نمیزاره 

یعنی حتی ممکنه تا مرز آق کردنم بره

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

دغدغتو...

بابا ولش میپوشی بپوش نمیخوای نخوا

نیاز به نذر دعا ندره عقل داری خودت میتونی تصمیم بگیری تمام شد

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
چادر بخر بپوش میخواد از سرت بکشه؟ 

بخدا یه بار پوشیدم نمیدونی چکار کرد 

می‌گفت من با تو نمیام بیرون 

یه بار دیگه پوشیدم خدا شاهده کاری بهم کرد که درآوردم گذاشتمش خونه مادربزرگم 💔

بعد از طرفی هم میگم خب مادرمه نمیشه که دلشو بشکونم 

چادر پوشیدن برات چی میاره؟

خیلی چیزا

احساس وقار و متانت میکنم 

احساس امنیت و آرامش 

روی رفتار و اخلاقم تاثیر میزاره 

دید بقیه نسبت بهم تفاوت پیدا می‌کنه 

خودم احساس بهتری نسبت به خودم دارم  

۱۹ سالمه  اصلاً نمیزاره  یعنی حتی ممکنه تا مرز آق کردنم بره

اووووم سنت هم زیاد نیس

ببین شاید تو این سن یه کم احساساتی تصمیم بگیری

صبر کن برسی به سن ۲۳، ۲۴ اونوقت ببین هنوزم میخوای چادری بشی

اگه واقعا هنوزم میخواستی اونوقت سنت هم بالاتر رفته و نمیتونن جلوتو بگیرن و هم دیگه واقعی چادر میپوشی که ازش خسته نشی

حجاب فقط چادر نیست، از این پیراهن مانتویی‌های بلند بپوش مثه چادر میمونن

بخند، همین  

همونطور که با پدرمادرایی که دختراشون رو مجبور میکنن چادر بپوشن با این رفتار مادر شما هم مخالفم.ولی خب شما تو عمل انجام شده قرارشون بده!

دین و اندیشه و مسلک و آیین و پوشش فرزندمون تا زمانی که به خودش آسیب نرسونه هیچ ربطی به والدین نداره!

خوب مادرته نپوش مگه ایمان و دین به حجاب و چاده

حجاب داری نیاز به چادر نیس

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
دغدغتو... بابا ولش میپوشی بپوش نمیخوای نخوا نیاز به نذر دعا ندره عقل داری خودت میتونی تصمیم بگیری ...

چرا اینطوری میگی خب عزیزم هرکسی دغدغه چیزی داره 

بعد می گفته بزرگترین دغدغه من اینه؟ 

هیچکس از زندگی دیگری خبر نداره 

وقتی مامانم اینقدرررر مخالفه چکارش کنم خب؟

وقتی میگه باهات بیرون نمیام

وقتی مسخرم می‌کنه و با عصبانیت بهم نگاه می‌کنه 

چکار کنم؟