2777
2789
عنوان

خواهرا من به کمک و مشورتتون نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 143 بازدید | 28 پست
چرا اینطوری میگی خب عزیزم هرکسی دغدغه چیزی داره  بعد می گفته بزرگترین دغدغه من اینه؟  هی ...

نپوش عزیزم...

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
مادرت ادم عجبیه راستش من ازش ترسیدم. 

خیلی عجیبه😂😂😂

ببین خیلی روی بقیه تمرکز می‌کنه 

مثلاً اگه لباسی که من یا بقیه اعضای خانواده بپوشیم و به دلش نباشه همش ابراز مخالفت می‌کنه 

همش میگه این چیه پوشیدی 

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر منم کوچولوعه گیر میده بیرون روسری بزارم،،واقعا خجالت میکشم روسری سر کنه

خب آخه چرا😭😭

بابا بخدا هرکسی مختاره برای زندگیش تصمیم بگیره 

مامانا باید با این قضیه کنار بیان که بچه هاشون قرار نیست تا ابد باب میل اونا باشم همون طوری که شما ها همیشه باب میل ماماناتون نموندید

ایرانِ‌جان🇮🇷❤️ [فقط به عشق علی حتی محال ها شدنی 💚 بابای خوب ما:) ] یه زمانی از امام حسین هیچ درکی نداشتم ، اما حالا شده تمام زندگیم ؛ میدونی فقط کافیه باهاش حرف بزنی ، اون خودش می‌دونه چطوری به بهترین نحو جوابتو بده! صل الله علیک یا اباعبدالله❤️
اووووم سنت هم زیاد نیس ببین شاید تو این سن یه کم احساساتی تصمیم بگیری صبر کن برسی به سن ۲۳، ۲۴ اون ...

همه همینو میگن 

بزار بزرگتر بشی 

حجابت مثل چادره

به پیر به پیغمبر هیچی جای چادرو نمیگیره

هیچ چیز

همونطور که با پدرمادرایی که دختراشون رو مجبور میکنن چادر بپوشن با این رفتار مادر شما هم مخالفم.ولی خ ...

:)) 

اصلاً نمیشه با منطق پیش رفت 

چون منطقی رو پذیرا نیستن متاسفانه

خیلی چیزا احساس وقار و متانت میکنم  احساس امنیت و آرامش  روی رفتار و اخلاقم تاثیر میزار ...

یعنی دوست داری احساس  با وقار بودن و متین بودن بکنی؟ 

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
یعنی دوست داری احساس  با وقار بودن و متین بودن بکنی؟

خب کی بدش میاد؟

اما بحث فقط اون نیست 

همین الان هم رفتارم خانومانه طور هست 

اما همه حجاب های دنیا یه طرف 

چادر یه طرف :)

خب کی بدش میاد؟ اما بحث فقط اون نیست  همین الان هم رفتارم خانومانه طور هست  اما همه حجا ...

فکر میکنی چطوری میتونی مامانت رو قانع کنی؟

بنفشه هستم، کوچ خودشناسی، توسعه فردی و روابط ، خوشحال میشم تو این‌مسیر همراهیت کنم.
فکر میکنی چطوری میتونی مامانت رو قانع کنی؟

فکر میکنم یه قدرت آسمونی باید بیاد کمکم 

توسل کنم به یه آدم آسمونی ، مثلاً شهیدی که دوسش دارم و باهاش رفیقم یا آقا اباعبدالله 

مخالفت مامانم به حدیه که قدرت زمینی نمیتونه دلشو با چادر سر کردن من صاف کنه 

فکر میکنم یه قدرت آسمونی باید بیاد کمکم  توسل کنم به یه آدم آسمونی ، مثلاً شهیدی که دوسش دارم ...

علت مخالفتش چیه ؟ 

علت مخالفتش چیه ؟ 

فقط میگه عادت نباید بکنی 

چون چادر چیزیه که یه بار آدم بپوشه دیگه دلش نمیاد در بیاره

حالا مامانم میگه عادت میکنی نمیتونی هیچ‌جا بری نمیتونی هیچ لباسی بپوشی😐😐

در صورتی که خیلی از دوستان من که چادری هستن انقد راحت لباس میپوشن انقد رنگی رنگی و شاداب میپوشن

مامان من یه مقدار افراطی عمل کرده توی حجاب گرفتن ، مثلاً یه مدت طولانی حتی بیرون هم میرفت مقنعه میپوشید 

خودشو خیلی محدود کرده الان هم که میخواد برگرده نمیتونه دیگه اینطوری عادت کرده ، می‌ترسه منم اینطوری بشم 

میگه همش زیر دست و پاتو میگیره اذیتت می‌کنه

خب درسته این چیزا رو هم گاهی اوقات داره ، اما خب هرکه را طاووس خواهد جور هندوستان کشد 

خوب بهش بگو مامان  جون نظرت برات مهمه ، ولی خ اهش میکنم اجلزه بدی یه مدت خودم تجربش کنم ، اگه دست و پا گیرم بود بر میدارم 

خوب بهش بگو مامان  جون نظرت برات مهمه ، ولی خ اهش میکنم اجلزه بدی یه مدت خودم تجربش کنم ، اگه د ...

چی بگم والا :) 

خیلی ممنونم با جواب دادن به سوالاتتون جواب خیلی از سوالات خودم رو هم گرفتم ❤️

همه همینو میگن  بزار بزرگتر بشی  حجابت مثل چادره به پیر به پیغمبر هیچی جای چادرو نمیگیر ...

منم که نگفتم چیزی رو جایگزین چادر کن.

گفتم اون موقع دیگه مطمئنی که تصمیمت احساسی نیست

و قاطعانه روی تصمیمت میمونی.

آخه چادر یه حرمت خاصی داره

نمیشه امروز بپوشی و فردا دربیاری

باید خیلی دربارش مطمئن باشی

بخند، همین