2777
2789

بچه ها شوهر من شغلش آزاد بوده اسنپ کار میکرد ی مدت مغازه شال و روسری فروشی داشت ی مدت کبابی پسر عموش شریک بود ی جوری بود ک درامدمون متغییر بود و ی وقتا زیاد ی وقتا کم ی ماهه ک شوهرم سربازی میره حقوقش خداشاهده این ماه ک اولین ماه بود ۵۸۰۰ بود ک قراره ماه های بعد احتمالا تا ۷ تومن بشه حالا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از این مادر شوهرای پر توقع 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

من عقدم و شوهرم تقریبا بیشتر وقتا خونه ی ماس چون برادرمو داداشمم ی شهر دیگه سرکارن میاد پیش ما میمونه ی مدت بود ک مادرشوهرم با من سر سنگین رفتار میکرد و من متوجه نشدم درست از زمانی ک اولین حقوقو گرفتیم ک شوهرم برا من ی انگشتر باهاش گرفت البته مادرشوهرم اینو نمیدونه

من عقدم و شوهرم تقریبا بیشتر وقتا خونه ی ماس چون برادرمو داداشمم ی شهر دیگه سرکارن میاد پیش ما میمون ...

هم گفتیم پس اندازه هم الکی خرج میشه چون فعلا نیازش نداشتیم بچه ها حالا امروز صبح شنیدم ک مادرشوهرم رفته نشسته گفته پسرما چرا باید حقوقشو از ما مخفی کنه چرا از حقوقش ب ما نمیده ۸ تومن حقوق گرفته و چرا کارتشو دست من یا باباش نمیده

هم گفتیم پس اندازه هم الکی خرج میشه چون فعلا نیازش نداشتیم بچه ها حالا امروز صبح شنیدم ک مادرشوهرم ر ...

اوه چه پرتوقع، مامانش نمیدونه پسرش داره زندگی جدید شروع می کنه؟ ادم از شوهرش همچین توقعی نداره

هم گفتیم پس اندازه هم الکی خرج میشه چون فعلا نیازش نداشتیم بچه ها حالا امروز صبح شنیدم ک مادرشوهرم ر ...

از صبح دارم سکته میکنم شوهرمم ی ادم ی دنده س ک اگه بهش بگم میره سرشون دعوا منم هیچی نمیگم ولی واقعا حالم بد شد بچه ها یعنی چی ک حقوقشو بده ب اونا چرا باید کارتشو بده ب پدرو مادرش 

اوه چه پرتوقع، مامانش نمیدونه پسرش داره زندگی جدید شروع می کنه؟ ادم از شوهرش همچین توقعی نداره

بچه ها خداشاهده دو ساله عقدو نامزدیمون طول کشیده ن نامزدی ن عقد هزارتومنم ب شوهرم کمک نکردن الانم منتظر واممونیم بریم سر خونه زندگیمون با اینکه میتونن کمکمون نمیکنن بعد چششون ب این ۵۸۰۰ حقوق شوهرمه با منم مادرشوهرم تو قیافس انتظار داشته حقوقو ک ریختن ب حساب من میبردم تقدیمش میکردم