2777
2789

یه تاپیک زده بودم سایتمو گذاشته بودم توش نوشتم اگه دلتون خواست حمایت کنید.

برداشتن گزارش دادن که دارم تبلیغ می کنم😐😐😐

من کاربرد تبلیغلتی نیستم و اگه کسی خواست روی عبارت تعمیر موبایل کلیک کنید و از سایتم دیدن کنید عزیزانوم🙂❤

همین وارد شدنتون به سایت باعث افزایش بازدید می شه و به من کمک می شه

اگر هم نخواستید، من دست بوس شما هستم💚😘

اما نرود یادت آن روز که آزادی :)

حتما سر میزنم جانم 🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما ممنونتم عزیز دلم 😍❤

قربانت🖤😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
ببخشید من یه گوشی فیچر فون دارم تصویرش مدام از بالا به پایین میره و ثابت نیست  مشکلش چیه؟

عزیز دلم ضربه یا آب خورده؟ اگه این دوتا مشکل برات پیش نیومده باشه خرج زیادی نداره و احتمالا باید تاچ ال سی دی تعویض بشه ولی خب همینطوری هم نمیشه گفتا چون این علائم مربوط به هر چیزی می تونه باشه حتی آی سی. بهتره از نزدیک عیب یابی بشه خلاصه عشقم❤💚

اما نرود یادت آن روز که آزادی :)
دختر بدجنس هر موقع میام سایت هستی  جالب برام کلا اینجایی؟

خخخ نه جانم من و تو حتما با هم میایم سایت 😈