2777
2789

خانما ممیخامبدونم بقیه هم حس منو دارید یا نه 

من 23 سالمه اصلا ارایش ندارم بیرون تیپ هم واقعا نمیزنم خیلی ساده ام بعد این دخترا خانمای 21 20 ساله رو میبینم کلا نا امید میشم از زندگی هم از من کوچیکتر تو سن خوبین هم خوشکلا ارایش کرده وشیتان پیتان من از خودم واقعا نا امید شدم احساس میکنم خیلی پیر شدم هیچ کاری انجام ندادم برا دل خودم زندگی نکردم 

با خودم میگم سال دیگه 24 سال بعدش 25 هستم اما چرا عمر من اینقدر زود گذشت و من هیچ بهره ای ازش نبردم حتی دانشگاه هم نرفتمالبته یه ترم رفتم انصراف دادم اما اون مال 18 سالگیم بود 5 سال پیش  احساس جونی نمیکنم احساس میکنم واقعا شانس ازدواجم در مقابل کسایی که از من حتی یکی دو سال کوچیکترن هم پایین اومدهههه😞😟😖

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۲۷ سالمه دیروزم مراسم بعله برونم بود آرایش نداشتم یه ریمل و ضدآفتاب 

در حالیکه خواهرام سایه و رژگونه و کانتور همه چی 

الان ب نظرم شکر خدا جامعه جوری شده همه میتونن جوری ک دوست دارم زندگی کنن

منم همش احساس میکنم دیگه پیرشدم...ازوقتی دوسم گف هزوق همچی فکرایی اومدب سراغت برو جلکایینه اریش کن انرژیت میره بالا

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭
من ۲۷ سالمه دیروزم مراسم بعله برونم بود آرایش نداشتم یه ریمل و ضدآفتاب  در حالیکه خواهرام سایه ...

من نه حوصله شو دام نه واقعا وسایلشو امروز بیرون رفتم احساس کردم واقعا همه ارایش کردن مشخص بود از خودم بدم اومد

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

اولا استایلت به خودت مربوطه عزیزم،با مفایسه با دیگران بدستش میار.چیزی که توش راحتی و بهت میاد و بپوش.شما حتما وقتی خودتی خیلی زیبایی.🥰

دوما سنی نداری هنوز که،شاید سردرگمی تو انتخاب راه زندگیت و این بهت حس ناامیدی میده.اگه بدونی چی میخوای اضطرابت کم میشه،مطمئنا با انتخاب یه هدف محدود میشی به هدفت کلی خب بهتر از این شاخه اون شاخه پریدن،یا بیهدفیه.

سوم اینکه شما فقط از ظاهر اونا خوشت اومده،اینکه ما از کسی خوشمون بیاد اصلا دلیلی بر خوشحال بودن طرف مقابل هم نیست.اون فقط تونسته ظاهرش رو خوب نگه داره.برای اینکار تمرین و هزینه کرده.ممکنه ادم خوشحالی باشه ممکنه نباشه.بدون دونستن جزئیات زندگی یه ا م حسرتش نخور و ناامید نشو.حتی نزدیکترین کسان یه ادم هم همه رازهای درونشو نمیدونن.

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
من نه حوصله شو دام نه واقعا وسایلشو امروز بیرون رفتم احساس کردم واقعا همه ارایش کردن مشخص بود از خود ...

منم کلا فقط ریمل و ضدآفتاب دارم یه مدت مثل شما اعتماد بنفسم خیلی پایین بود 

ولی شروع کردم ب رسیدن ب پوستم 

انواع ماسک و آبرسان و مرطوب کننده . الان حال دلم خیلی خوبه

......... 🤔🙁

امتحان کن

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

هنو سنی نداری 

ولی اکثر همون دخترای چیتان پیتان هم ظاهر شون خوبه خیلی عاشونم افسرده ان 

کلی آرایش و دغدغه مد و لباس و...

ببین چی خوشحالت میکنه همون کارو انجام بده 

بنظرم من بی هدف زندگی کردم باعث این حس پوچی میشه باید یه کاری برنامه ای هنری چیزی رو هدف بزاری شروع کنی 

وگرنه یه روز به خودت میایی میبنی واقعا سنت رفته بالا و هیچ کدوم از خواسته هات رو عملی نکردی

آرایش کردن که کاری نداره هروقت بخوای دوتا دونه لوازم آرایش و یه ربع زمان و تمام تازه بعدشم هی میگی وای دخترا عمل میکن من نکردم خلاصه چاه ویل اگه بیفتی توش دیگه همش مقابسه و.. آسایش رو از خودت میگیری 

در حد معمول به خودت و پوستت و تناسب اندامت برسی  خوبه