2777
2789
عنوان

شوهرم میفهمه...

256 بازدید | 17 پست

شوهرم گیرداده بایدحامله شی وضع مالی مون هم درحدی نیست که چهارتابچه بزرگ کنم اخه سه تادارم یواشکی امپول جلوگیری میزنم سه ماه اگه بعدچندماه حاملا نشم ببره ازمایش مشخص میشه امپول زدم

پیرترین دخترجوان این شهرممغرور

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جالب که چهارتا میخواد  آمپول چاقت نکرده ؟

چرایکم چاقم کرده نمیدونم چراانقدبچه دوست داره به خدادیگه نه ازلحاظ روحی میتونم بچه داربشم نه جسمی

سه تا دارین چرا بازم میخاد با این وضع خب باهاش حرف بزن قانعش کن

هرچی میگم قانعنمیشه به نظرت راهی هست که رحمم کلاخشک بشه بچهدارنشم

اگه با دکتر هماهنگ کنی و دکتر بهش بگه دیگه بچه دار نمیشید ممکنه سرکوفت بزنه بهت؟

یا میتونی بگی حالا که بچه دار نشدیم دوباره بیا بریم ازمایش بده بعد با دکتر هماهنگ کن که بگه مشکل داره اسپرم هاش و دیگه بچه دار نمیشید.

فکر نکنید تازه واردما این کاربری سوممه😁کاربری اولم به نام تمشک برای سال ۹۳ یا۹۴.کاربری دومم  ooooli. متاسفانه یه بار گوشی رو ریست کردم و تاماااااام.همه رمزام پرید.منم که حافظه رمزم اصلا خوب نیست و گیج میزنه نتونستم کاربری هام رو برگردونم.
اگه با دکتر هماهنگ کنی و دکتر بهش بگه دیگه بچه دار نمیشید ممکنه سرکوفت بزنه بهت؟ یا میتونی بگی ح ...

باهم میریم چطوربادکترهماهنگ کنم

فک کنم شنیده ماشین میدن    خخخخ

زمین میدن ماشین نمیدن

پس روش هاشون برای ازدیاد جمعیت تاثیر داره من فکر کردم همه عاقلن وسوسه نمیشن با این چیزا

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم