2777
2789
عنوان

بنظرتون رفتار مادرشوهرم از قصده؟

591 بازدید | 30 پست

بچه ها من ۶ ماهه باردارم ، مادرشوهرم هربار به یه روشی حرصم داده و اعصابمو خورد کرده جوریکه به خونریزی افتادم

این دفعه بهم درباره بچه مرده تو شکمش گفت که ۳۰ سال پیش سقطش کرده ، خیلی حالم گرفته شد ، دلم گرفت واقعا

بنظرتون درسته آدم به زن باردار درباره نوزاد مرده ش بگه ؟

از روی قصد و عمد نیست آخه؟ وگرنه چه دلیلی داره ، جرا قبلنا بهم نگفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضیا ساده ان هرچی به ذهنشون میرسه میگن فمر نمیکنن طزف شاید ناراحت بشه بذار به پای سادگی و بی سیاست ...

نه عزیزم، اصلا ساده نیست، به سیاست معروفه توی فامیلشون

بخاطر همین میگم از قصد گفته

چرا از عمد میگه یا میخواد مواظب باشی به هر حال کارش اشتباهه  رابطه باهاش کم کن  خودش مری ...

چرا مریضی زیاد داره ، خيلي هم پیر نیست ولی چون آدم بد نیتی هستش  ، زیاد مریضی میگیره

اون ابنو نمیگفت هم والا من بیشتر از اون نگران سلامتی بچه مم

به نظر نمیاد منظوری داشته باشه سعی کن رو خودت کار کنی حالا یه چیزیم گفته  حالا بچه تو شکمته فردا به امید خدا میاد بیرون مردم هزار تا حرف میزنن چرا ریزه چرا شیر نمیخوره چرا میخوره چرا حرف زد چرا راه نرفت چرا شبیه فلانیه و.. و.....  از الان بخوای حساس باشی که هیچی