2777
2789
عنوان

پدرم هم خودشو بدبخت کرده هم منو😭

294 بازدید | 11 پست

زندگی نکبت من هیچ تعریفی نداره😔 23 سالمه اما هیچ جا نمیذاره تنها برم اصلا اهل کار نیست شب روز فقط میخابه ومواد میکشه هیچکی نمیاد خواستگاریم خونوادهام بی پول شدن 3 تا خواهر کوچیکتر از خودم دارم یکیشون دبیرستان اون دوتا راهنمایی

اصلا خرجی مارو در نمیاره توی شهر کوچیک زندگی میکنیم هیچ کاری نیست ک بخایم انجام بدیم برا خانوم خوب باشه 

خدا لعنتش کنه روانمو خراب کرده همش اذیتم میکنه من اعصابم ضعیفه به قران کم اوردم هیچ راه پیشرفتی ندارم هیچ راه فراری ندارم 

خاکی دریایی  دختر کوچکی که بزرگ میشه. 

آخ از دست پدر بی مسئولیت بی مغز 

خدای شما هم بزرگه 

دختر بور چشم  آبی......اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر براتون ناراحت شدم بزرگتری که ازش حرف شنوی داشته باشه ندارید؟کاش یه نفر باهاش حرف بزنه

نه اصلا کسی جراعت حرف زدن باهاشو نداره پرخاشگره کتک میزنه فوش میده

ناراحت شدم برات..

بنظرم یه مدت باهاش خوش اخلاق شو،براش چایی ببر،بشین کنارش حرف بزن،بعد که ارتباطتون بهتر شد خیلی آروم و خوب بگو بابا اگه اجازه میدی من دلم میخواد یه کار خوب پیدا کنم هم مشغول شم هم دستم تو جیب خودم باشه

انشاالله که درست میشه

منم برات دعا میکنم💗

ناراحت شدم برات.. بنظرم یه مدت باهاش خوش اخلاق شو،براش چایی ببر،بشین کنارش حرف بزن،بعد که ارتباطتون ...

اون از من بدش میاد از دختر بدش میاد تا العان یه بار بغلم نکرد اینقدربهم ناسزا گفته اصلا حرف زدن تو خونه یادم رفته... 

اون از من بدش میاد از دختر بدش میاد تا العان یه بار بغلم نکرد اینقدربهم ناسزا گفته اصلا حرف زدن تو خ ...

مطمئن باش بدش نمیاد.خیلی از پدرا راه محبت کردن رو بلد نیستن وگرنه جونشون برای بچشون در میره

شرایط هرکسی فرق میکنه.اونم گرفتاریای مربوط به خودشو داره که رفته سمت اعتیاد

حالا تو دختری کن براش،پدرته هرجورم که باشه

عاقبت به خیر میشی اگه باهاش خوب باشی،هرچند اون نباشه💗

هر کسی اینجا طبق شخصیت جسارت و روحیه خودش جواب میده و راه حل میده که ممکنه شما بخوونی بهش فکر کنی اما مناسبت نباشه که انجامش بدی . 

اینو خواهرانه گفتم . 

اینجا فقط میشه همدردی کرد