2777
2789
عنوان

کسی هست برادر جوون از دست داده باشه؟ حال مادرتون کی بهتر شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست
همسن برادر شوهر من بود الهی زن وبچه داشت داداشت؟

نه مجرد بود 

وای از اونی ک با بچه کوچیک میره آتیش ادم چند برابر میشه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

اره قبلا پدرمو از دست دادم بهش عادت کرده بودیم  اما دیگه زخم ک دو تا میشه  اونم انقدر جوو ...

اره عزیزم ولی دیگه کاری از دستمون بر نمیاد مجبور به زنده بودنیم باید تحمل کنیم هیچ کسی هم درکمون نمیکنه منم مادرمو تو بچگی از دست دادم خواهرمو۱۶سالش بود از دست دادم ،مادرتونو حتما براش سرگرمی ایجاد کنید تا حواسش پرت بشه خدایی نکرده ام اس یا ناراحتی قلبی نگیره از غصه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم ولی دیگه کاری از دستمون بر نمیاد مجبور به زنده بودنیم باید تحمل کنیم هیچ کسی هم درکم ...

روحشون شاد باشه

میفهممت ،  میدونم ذهنت پر از سواله 

خدا به قلبت آرامش بده 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

روحشون شاد باشه میفهممت ،  میدونم ذهنت پر از سواله  خدا به قلبت آرامش بده

خدا رفتگان شما بیامرزه ولی حتما حواستون به مادرتون باشه داغ بچه افسردگی خالصه بعدش ناراحتی قلبی و ام اس امید وارم خدا بهتون صبر بده

خدا رفتگان شما بیامرزه ولی حتما حواستون به مادرتون باشه داغ بچه افسردگی خالصه بعدش ناراحتی قلبی و ام ...

ممنون

اره باید بیشتر حواسمون باشه

ممنون عزیزم