ثمییییییین مدیر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4455 عنوان کسی هست برادر جوون از دست داده باشه؟ حال مادرتون کی بهتر شد؟ | مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست خیلی سخته خدا داغ جوون ب دل هیچ مادر پدری نذارهباور نمیکنم و نمیتونم گریه کنم واقعا سنگینه تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 1402/02/09 | 13:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پسر_مذهبی_خاص عضویت: 1402/02/06 تعداد پست: 1066 تسلیت عرض میکنم انشاءالله همنشین حضرت علی اکبر (ع) باشند قرآن و ذکر و امورات خیر برای مرحوم انجام بدهید ثواب جاریه خیلی خوبه رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود«از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّلین فرزندش دختر باشد.»
tamanaaaaaaa عضویت: 1398/10/06 تعداد پست: 329 داداشم ۹ماهه فوت کرده خدامیدونه یک روز نیست که براش گریه نکنیم خیلی غمش سنگینه ما بخشیـــــــدیم کــہ دیگہ پیـــــش خــــدا هم بــــاشما ملاقاٺ نداشٺہ باشیــــم😏✌
__مهربانو__ عضویت: 1399/07/07 تعداد پست: 13429 الهی بگردم برای مادرت😥و برای خودت ک هم داغ برادرتو تحمل میکنی هم نگران مادرتی😭
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4455 هیچی کنار نمیان همیشه یه زخمی تو دلشونه که درمون نداره فقط کاش دورو براشون بیشعور نباشن🥲 اتفاقا از جایی ک فکر نمیکردیم ادم بیشعور اومد یه زخم گذاشت رو دلمون حالم از فرهنگ و شیوه زندگی مون واقعا بهم میخورههمیشه دعا میکردم کاش همچین کشوری زندگی نمیکردم خیلی از لحاظ فرهنگی پایینیم همش دنبال زخم و کنایه زدن تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
77reyhon عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 7798 ایست قلبی خودم خواهرمو که مثل بچم بود از کوچیکی خودم بزرگش کردم از دست دادم یک سالو هشت ماه پیش هیچ وقت کم نمیشه فقط بی حس میشی
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4455 ۲۴سال گذشته وهنوزکنارنیومده میگن بدترین درد دردداغ اولاده اره منم چون مادرمو میشناسم میدونم ک شاید بخاطر ما صداش درنیاد ولی توتنهاییش تو دلش آتیشه تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
گردآفرید۳۳ عضویت: 1401/08/26 تعداد پست: 943 اتفاقا از جایی ک فکر نمیکردیم ادم بیشعور اومد یه زخم گذاشت رو دلمون حالم از فرهنگ و شیوه زندگ ... میدونم دیدم نمک می پاشن🥲
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4455 خدا حمتشکن کنه همسرم تازه برادر عزیز و جوونش و از دست داده ۳ ماهه حال همه بده خیلی من ... منم دلم میخواد چشامو ببندم ببینم چند سال گذشته تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
پاییزغریب عضویت: 1401/11/08 تعداد پست: 5050 اره منم چون مادرمو میشناسم میدونم ک شاید بخاطر ما صداش درنیاد ولی توتنهاییش تو دلش آتیشه خیلی بده وقتی که یه جاخیره میشن یاهمسنوسالاشونومیبینن وووووووووو خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40512 با همه تنم درکتون میکنم روح داداش بهشتیت شاد 🤍 فدات عزیرم.خدا رفتگان شمارو هم بیامرزه
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4455 عزیزم فراموش نمیشه که.مامان من بد نیست حالش ظاهرا ولی میدونم ته دلش جه حالیه.خودم کمتر روزی هست گریه ... ای خدا چقدر جوون برادر منم ۳۶ سالش میخواست بشههمش میگم خدایا ده سالم فرصت میدادی ..... تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
جوانه_امید عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 3521 ای خدا چقدر جوون برادر منم ۳۶ سالش میخواست بشه همش میگم خدایا ده سالم فرصت میدادی ..... همسن برادر شوهر من بود الهیزن وبچه داشت داداشت؟
شیواجون عضویت: 1396/08/22 تعداد پست: 40512 ای خدا چقدر جوون برادر منم ۳۶ سالش میخواست بشه همش میگم خدایا ده سالم فرصت میدادی ..... خدا رحمتشون کنه.خیلی سخته خیلییی.ادم تا سر خودش نیاد درک نمیکنه
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4455 خودم خواهرمو که مثل بچم بود از کوچیکی خودم بزرگش کردم از دست دادم یک سالو هشت ماه پیش هیچ وقت ... اره قبلا پدرمو از دست دادم بهش عادت کرده بودیم اما دیگه زخم ک دو تا میشه اونم انقدر جوون ادم دیگه طاقتش کم میشهمادرمم امیدشو به بچه هاش بسته بود تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵