2777
2789
عنوان

کسی هست برادر جوون از دست داده باشه؟ حال مادرتون کی بهتر شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 37 پست

تسلیت عرض میکنم 

انشاءالله  همنشین  حضرت علی اکبر (ع) باشند 

قرآن و ذکر و امورات خیر برای مرحوم انجام بدهید 

ثواب جاریه خیلی خوبه

رسول خدا (صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم) فرمود«از خوش یمنی و خوبى زن است که اوّلین فرزندش دختر باشد.»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی کنار نمیان همیشه یه زخمی تو دلشونه که درمون نداره فقط کاش دورو براشون بیشعور نباشن🥲

اتفاقا از جایی ک فکر نمیکردیم ادم بیشعور اومد یه زخم گذاشت رو دلمون 

حالم از فرهنگ و شیوه زندگی مون واقعا بهم میخوره

همیشه دعا میکردم کاش همچین کشوری زندگی نمیکردم 

خیلی از لحاظ فرهنگی پایینیم همش دنبال زخم و کنایه زدن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

۲۴سال گذشته وهنوزکنارنیومده میگن بدترین درد  دردداغ اولاده  

اره منم چون مادرمو میشناسم میدونم ک شاید بخاطر ما صداش درنیاد ولی تو‌تنهاییش تو دلش آتیشه

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

خدا حمتشکن کنه همسرم تازه برادر عزیز و جوونش و از دست داده ۳ ماهه  حال همه بده خیلی  من ...

منم دلم میخواد چشامو ببندم ببینم چند سال گذشته

اره منم چون مادرمو میشناسم میدونم ک شاید بخاطر ما صداش درنیاد ولی تو‌تنهاییش تو دلش آتیشه

خیلی بده وقتی که یه جاخیره میشن یاهمسنوسالاشونومیبینن وووووووووو

خدایاپسرموشفای خیربده آمین آمین آمین🙏🙏🙏
عزیزم فراموش نمیشه که.مامان من بد نیست حالش ظاهرا ولی میدونم ته دلش جه حالیه.خودم کمتر روزی هست گریه ...

ای خدا چقدر جوون 

برادر منم ۳۶ سالش میخواست بشه

همش میگم خدایا ده سالم فرصت میدادی .....

خودم خواهرمو که مثل بچم بود از کوچیکی خودم بزرگش کردم از دست دادم یک  سالو هشت ماه پیش هیچ وقت ...

اره قبلا پدرمو از دست دادم بهش عادت کرده بودیم 

اما دیگه زخم ک دو تا میشه  اونم انقدر جوون ادم دیگه طاقتش کم میشه

مادرمم امیدشو به بچه هاش بسته بود