2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ای یو ای کردم الان باردارم.  از فردای ای یو ای هر دز صبح نشاسته یه قاشق تو آب سرد حل کن بخور. نشاسته گندم.  بیرون هم نرو. پیاده روی نکن. استراحت مطلق لازم نیس ولی هرکاری میکنی آروم. انشالله موفق باشی

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *
من ای یو ای کردم الان باردارم.  از فردای ای یو ای هر دز صبح نشاسته یه قاشق تو آب سرد حل کن بخور ...

ممنون عزیزم

مبارکت باشه  

خدا برات حفظ کنه و بارداری راحت داشته باشی و سلامت بیاد بغلت

ممنون عزیزم مبارکت باشه     خدا برات حفظ کنه و بارداری راحت داشته باشی و سلامت بیاد بغلت

الهی آمین. انشالله شما هم اینبار تاپیک بارداری میزنی🙏

* چو تخته پاره بر موج، رها رها رها من *

منم این ماه میخوام انجام بدم

امروز روز هفتم سیکلم شبی دوتا لتروزول خوردم😁

روز ۱۳ گفت بیا سونو

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
منم این ماه میخوام انجام بدم امروز روز هفتم سیکلم شبی دوتا لتروزول خوردم😁 روز ۱۳ گفت بیا سونو

چه عالی

دفعه اول هست

برای تقویت چی میخوری

قرصهای مکمل چی میخوری

چه عالی دفعه اول هست برای تقویت چی میخوری قرصهای مکمل چی میخوری

مکمل Ip6 و فولیک اسید و ویتامین دی

شوهرم اسپریژن و کیوتن

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

بار دوممه

داروها هم از شب سوم شبی دوتا لترو تا هفتم

۸و۹ پریودی دوتا سینال

استرادیول و متفورمین هم‌گفت روزی یکی

شما چی

من مولتی ویتامین قبل بارداری

روفولیک- اینوزیتول- فولیک اسید-ویتامین د۳- امگا سه گانه

گلم کاش پیامت رو زودتر میخوندم چون دفعه اولم بود

اشتباهی لتروزول رو بیشترخوردم تا۹ سیکل خوردم آیو کنسل شد😔😢