2777
2789
من مولتی ویتامین قبل بارداری روفولیک- اینوزیتول- فولیک اسید-ویتامین د۳- امگا سه گانه گلم کاش پیامت ...

مگه قرصا رو به تعداد برات ننوشته؟

انشالله ماه بعد

منم افتادم ماه بعد وقتی رفتم سونو تخمکم ازاد شده بود اون همه دارو هم مصرف کردم

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه قرصا رو به تعداد برات ننوشته؟ انشالله ماه بعد منم افتادم ماه بعد وقتی رفتم سونو تخمکم ازاد شده ...

عزیزم 

نوشته بود

به من گفت قرص جلوگیری بخورم

وقتی رفتم سونو برای اندازه فولیکول بجای اینکه بنویسه فولیکول با این سایز نوشته کیست با سایز فلان 

فرقی نمیکنه؟

عزیزم  نوشته بود به من گفت قرص جلوگیری بخورم وقتی رفتم سونو برای اندازه فولیکول بجای اینکه ب ...

کیست فرق میکنه

اگ دارو بخوری و سینال بزنی بعدش باید حتما امپول ازادسازی بزنی وگرنه فولیکولات کیست میشن

یه روزم میگم سخت بود ولی من انجامش دادم...!                    در من دختری ساز امیدواری میزند..🍃🌠
کیست فرق میکنه اگ دارو بخوری و سینال بزنی بعدش باید حتما امپول ازادسازی بزنی وگرنه فولیکولات کیست م ...

بعد خوردن لتروزول سونوگرافی رفتم روز یازده

سه تا کیست نوشته بود ۲۸ سانتی وکیست ۱۸ سانتی وکیست ۱۶ سانتی ولی دکترم گفت بخاطر اون ۲۸ سانتی نمیشه امپول ازادسازی بزنم اگه اون نبود میشد!

و الان گفت قرص جلوگیری بخور تا سه سیکل دوباره لتروزول بخور و بیا سونو

بعد خوردن لتروزول سونوگرافی رفتم روز یازده سه تا کیست نوشته بود ۲۸ سانتی وکیست ۱۸ سانتی وکیست ۱۶ سا ...

ماه بعد انشالله

منم امروز میرم سونو ۱۰ سیکلم

چقد زود مگه سیکلت چند روزه ست

سیکلم بهم خورده

ماه قبل ۱۳ پریودی رفتم ازاد شده بود تخمکم

بعد از اون پریودیام بهم ریخت 

@مامان_بارانا۷۷     عزیزم یک خبر از خودت بده چکار کردی بسلامتی این سری مثبت شدی

سلام عزیزم

من یه دوره دارو گرفتم رفتم سونو گفت تخمکت ازاد شده

بار بعد هم فقط لترو داد اونم‌گفت فولی هات کوچیکن

برا این ماه ۳تا سینال داده با لترو دارم مصرف میکنم  الان ۴پریودیم ببینم چی میشه 

سلام عزیزم من یه دوره دارو گرفتم رفتم سونو گفت تخمکت ازاد شده بار بعد هم فقط لترو داد اونم‌گفت فول ...

موفق باشی گلم

به منم لتروز داد و بدون آمپول آزادسازی تخمک آ یو آ کرد  اصلا زمان آزادادسازی تخمک هام نبود

امید زیادی ندارم

موفق باشی گلم به منم لتروز داد و بدون آمپول آزادسازی تخمک آ یو آ کرد  اصلا زمان آزادادسازی تخم ...

چندم پری بودی؟