2789

لطفا با دقت بخونید

خیلی به کمکتون احتیاج دارم سه هفته قبل مهمونی بودم اخر وقت فهمیدم دختر بچه میزبان  شپش داره تمام لباسا و... شستم اما من پنجشنبه متوجه شدم که هم به خودم و هم به همسرم منتقل شده راستش تخم نبود و متاسفانه خود شپش هارو دیدم یکبار با شونه دندانه ریز شونه کردم و جداکردم بار دوم هم لوسیون پریم زدم و بعد از حدودا هشت ساعت هردو دوش گرفتیم و  الان تخم ها موندن که تا جایی که میبینم دارم جدا میکنم تمام ملحفه ها روتختی ولباس و حتی  وسایل شخصی رو با اب داغ شستم 

روی محلول نوشته بعد از هشت روز مجدد از محلول استفاده کنیم 

من واقعا حالم بده و خیلی از وسایل شخصیم رو ریختم رفت ازپنجشنبه دارم تمیز کاری میکنم هنوز تمام نشده

بنظرتون چکار دیگه ای باید بکنم؟

من موهام چربه و قبل از حمام برای تقویت موهام  روغن رزماری استفاده میکردم امکان داره اون روغن باعث این شپش شده باشه

نه اتفاقا روغن باعث میشن شپش از بین بره

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط شونه...روزی یکی دوبار خودت و دخترت برید تو حموم و با شونه دندونه ریز موهاتون رو شونه کنید...بعد از اتمام شپش هم باز روبالشی ها و رو سری ها رو بشور حتما

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟

قطعا ازکسی دیگ مبتلا شدی،هر روز خودتو وهمسرت حموم برین حالا موهای همسرت کوتاس موهای خودت نرم کننده بزن زیر اب تندتند شونه مخصوص شپش بخر با اون شونه بکش،اومدی بیرون باسشوار داغ موهاتو کامل خشک خشک بکن،تنها راهش اینه هر روز تخم هارو باشونه دربیاری

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

روغن رزماری واسه شپش خوبه

سس مایونز و وازلین بمال 3ساعت بد با شونه ریز شونه کن و سرتو با پودر لباسشویی بشور

یه دختر قوی و شاد... عاشق کتاب...تومرا جان و جهانی😍خوش اومدی به زندگیم محمدرضای عزیزم.. شبی که شدی تمام وجودم ..صبحش قشنگ ترین  نور تابید به زندگیم💖اگه تو تاپیکی کامنت میذارم ..صرفا بخاطر استارتره...لطف کن ریپلای نکن منو ..دوست عزیز ..جوابی به ریپ زدنت نمیدم...خو ضایع میشی  سعی کن بیشتر مراقب شخصیتت باشی..سکوت بالاترین مرحله ی پختگیه👉❤و سخت ترین قسمت زندگی اونجاست که وابسته بشی و کاری از دستت برنیاد و مجبور شی از دور نگاهش کنی

روغن رز ماری رو نمیدونم 

ولی خب خوبه خیلی داری رعایت میکنی 

من همینجوری شپش گرفتم 

موهامو روز اول کوتاه کردم تا سر شونه هام 😁 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

پس چرا اینا زنده بودن. نکشته بود؟

چون تازه بوده ..ودر کنارش باید درمان های دیگه رو هم ادامه بدید

قطعا ازکسی دیگ مبتلا شدی،هر روز خودتو وهمسرت حموم برین حالا موهای همسرت کوتاس موهای خودت نرم کننده ب ...

اولش گفتم نکنه بخاطر روغن رزماری باشه بعد یادم افتاد دختر  یکی از اقوام داشت و ما خونشون مهمون بودیم 

متاسفانه وسواس دارم و از پنجشنبه کل خونه و حتی مبل و فرش روهم  سم پاشی کردم 

بعد از اینکه موهامو کوتاه کردم 

فقط دو سه بار وقتی رفتم حمام نرم کننده میزدم به مقدار خوب و میزاشتم بمونه بعد به پشت سر شونه میکردم زیر آب اینجا بهم گفتن این کارو انجام بدی تخما سر میخوره میریز

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

روغن رز ماری رو نمیدونم  ولی خب خوبه خیلی داری رعایت میکنی  من همینجوری شپش گرفتم  ...

نه عزیزم همه رو جداکردم هم برای خودم هم همسرم کل ملحفه ها و روبالشتی هارو با اب داغ خیس کردم انداختم ماشین و  کل خونه رو. سم پاشی کردم 

بعد از اینکه موهامو کوتاه کردم  فقط دو سه بار وقتی رفتم حمام نرم کننده میزدم به مقدار خوب و می ...

دقیقا بهتربن روش همینه، بعدشم بیای بیرون باسشوار باد داغ سرتوخشک کنی

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

ازعطاری داروشو بخر یه داروهای مایعی هست.هرروز بزن بزار نیم ساعت بمونه رو سرت بعد بشور خیلی خوبه اونا ولی تا دو هفته باید انجام بدی.حتی اگه دیدی دیگه چیزی نیست شما تا دو هفته ادامه بده