2789

اینو خودم میدونم و اطرافیانم بهم چند بار گفتن لحن حرف زدنم بشدت بده دعوایی و دستوری حرف میزنم دست خودم نیست شوهرم همیشه میگه همه چیت عالی فقط اخلاقت خیلی جا ها حق با منه ولی با این حلنم کسی حق بهم نمیده چیکار کنم یا کتابی اگر میشناسید بهم معرفی کنید ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی شبیه منی

ببین ب مرور زمان درست میشه من خیلییی ادم تند رویی بودم ولی رفتم تو جامعه دیدم همه چقدانرژی زنانه دارن و چقد وقتی ی دختر ملایم تر باشه قشنگ تر بنظر میاد اوایل تظاهر ب اروم بودن میکردم ب مرور زمان برام عادی شد

خیلی شبیه منیببین ب مرور زمان درست میشه من خیلییی ادم تند رویی بودم ولی رفتم تو جامعه دیدم همه چقدان ...

یعنی اگر حرفی بشنوی که باهاش مخالفی خود ناخواه لحن حرف زدنت تند نمیشه؟

کلا سعی کن ریلکس و اروم باشی این طوری توی دعوا هم بهتر خرفت شنیده میشه

اگر خیلی ناراحتی برو روانپزشک منم خیلی عصبی بودم رفتم

🍓🧚🏻|با ادمای بیشعور و طلبکار و عقب مونده حرفی ندارم و جوابشونو نمیدم،پس ریپ نزنید که جوابی دریافت نمیکنید.💅🏻

چرا اولش یهو میام برینم ب طرف ک همونجا جلو خودمو میگیرم چن بار جلو خودتو بگیری بعدش عادت میکنی

شغل شما رو نمیدونم ولی من مهندس ام تو محیط صنعتی.... افتضاح هستم. افتضاح تر بودم. این تند بودن بخشی از سد دفاعی آدمها برای جلوگیری از آسیب هست... من هم دارم تلاش میکنم بلاخص اینکه اول چند لحظه سکوت کردن و درجا جواب ندادن.... این برا من خیلی جواب داد.