2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید خیلی تو حال بدی هستم

| مشاهده متن کامل بحث + 201 بازدید | 19 پست
چطور باید به اینا بگم که دلشونو نشکنم چون هیچکدوم کوتاه بیا نیستن

ببینید  معنای دل شکستن از نظر شما چه معنایی دارد ؟اینکه توی یه زندگی مشترک که اسمش معلومه مشترک شما فقط به خاطر یه دلشکستن که این اصطلاح رو‌شما میفرمایید به زندگی خراب بشه و بعدها به آینده بچه به فنا بره این منطقی نیست و مطمئن باشید این تصمیم در آینده  چندین نفر رو بدبخت میکنه هم خانواده ها درگیر میشن و هم خود اون آقا و هم فرزندتون تو رو‌خدا واقع گرا باشید خصوصا که خودتون تحصیل کرده هستید 

بله دقیقا بخاطر همینها دو دلم خانوادم کاملا با اولی مخالفن بخاطر اختلاف فرهنگی و دوری خونواده اونا ...

دقیقا درست میگن قبل از شروع زندگی همه احتمالات رو البته نه دیگر وسواس گونه کلی و مهم ها رو در نظر بگیرید توی ایران طرف دل میده به دریا و فقط به دوست داشتن فک میکنه وبعدش که میره تو زندگی تازه یادش میوفته که باید به همه چیز فکر کنه و درخواست کنه و یا مخالفت تاره اون موقع هم که بالا میگیره زود هم طلاق میگیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از شهرای کوچیک استان گلستانه ما تبریزیم

اختلاف فرهنگی دارید چون ترکا خیلی باهمند ولی شمالیها زیاد اهل رفت وامد نیستن  بعضی خانواده از رفت وامد مستقر شدن خانواده همسر گریزان هستن مگه اینکه خانواده شون اهل خوشگذرونی باشه بعد تبریزیها خود شهر تبریز میگم مثل اینکه از شهرهای فارس پذیرا نیستن کلمه ای فارسی صحبت نمیکنن من اینطور شنیدم بنظرم اگه خودت میتونی برو شهر پسره مستقر شو بعد ترکا تبریز  وضعشون خوبه بعد این میتونه با حقوق کارمندی توقعات مالی شما وخانوادتون پاسخگو باشه اینا در نظر بگیر