2777
2789
عنوان

لطفا کمکم کنید خیلی تو حال بدی هستم

201 بازدید | 19 پست

سلام

۳ سال بود با یکی در ارتباط بودیم به صورت جدی. ایشون یه شهر دیگه زندگی میکنه و معلمه. اومد خواستگاری ولی بابای من قبول نکرد شهر دیگه گفت ما اصن فرهنگشونو نمیدونیم و فلان

اونم هرکاری کرد نتونست انتقالی بگیره شهر من

منم بهش گفتم پس بهتره تموم کنیم چون وقتی تهی نداره داستانمون جفتمونم آسیب میبینیم. خیلی خواستگار دارم که یه هفته پیش یکیشون گفت فقط صحبت کنیم آشنا شیم و واقعا پسر خوبی بود که گفتم باشه صحبت کنم شاید به دلم نشست. این پسره هم خیلی پسر خوبیه و خیلی از من خوشش اومده.

دیگه از اون یکی هم نزدیک ۲ هفته بود خبری ازش نداشتم تا امروز که دوباره زنگ زد و گفت میخوام کارامو درست کنم بیام شهرتون بدون تو نمیتونم زندگی کنم.

بنظرتون میتونه انتقالی بگیره؟ اصلا میتونه اینجا زندگی کنه؟ واقعآ موندم چیکار کنم؟نمیدونم دیگه

واقعا خیلی دو دلم الان. نمیدونم باید چیکار کنم؟ اصلا نمیدونم دیگه کیو دوس دارم کیو دوس ندارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت کدوم دلته.چون معلومه موندی سردوراهی میگی معلمو انتخاب کنم شاید کارش درست نشه شاید فرهنگش نخوره بلاتکلیفی به اون .بشین قشنگ هردوتا رو ارزیابی کن وبه دومیه بگو میشه کمی صبر کنیم همدیگه روبشناسیم شاید دلت اینوبخواد.،به نظر من نه زیاد طول بده نه زود عجله کن که یکدفعه هیچکدوم نباشن به عنوان خواستگار

خودت کدوم دلته.چون معلومه موندی سردوراهی میگی معلمو انتخاب کنم شاید کارش درست نشه شاید فرهنگش نخوره ...

خودمم موندم تو دو راهی واقعا نمیدونم ولی اینو میدونم ک خونوادم با معلم مخالفن میگن کلا فرهنگش فرق داره با ما. سنشم از من ۱۰ سال بزرگتره ولی خیلی منو دوس داره

این خواستگارمم واقعا خانواده خیلی خوبی هستن و پسره همسن خودمه و کارش اداره دولتیه. اینم از من خیلی خوشش اومده.

من واقعا نمیدونم چیکار کنم. به معلمه گفته بودم دیگه تموم کنیم برو دنبال زندگیت نمیشه گفت نمیتونم بدون تو

تو نباشی هم ازدواج نمیکنم هیچوقت.

..

عزیزم انتقالی نمیدن خیلی سخته انتقالی گرفتن بعدم الان اصلا مشخص نیس بدن یا ندن چون فرمش اواخر خرداد ...

پارتی هم داشته باشن نمیشه؟ داداشش سمتش خوبه و با بالادستیا رفیقه

میگه به داداشم میگم درستش کنه ولی باز احساس میکنم میشه همون آشو همو کاسه

خودمم موندم تو دو راهی واقعا نمیدونم ولی اینو میدونم ک خونوادم با معلم مخالفن میگن کلا فرهنگش فرق دا ...

تو انتخاب همسر نگاه به زبونش نکن باید چشاتو باز کنی عزیزم به نظر نمیشه به خاطر محبت معلمه رو انتخاب کنی،سنش از تو بالاتره می‌دونه چه جوری جذبت کنه،بازم بنظرم فکر کن که یدف پشیمون نشی بگی کاش به حرف کسی گوش نمی‌دادم اونو انتخاب میکردم.دومیه مناسبتره اینجوری که میگی ولی باز فکر کن بحث یه عمر زندگیه.نگی  دلم با این پسره نیست یادت باشه تو ازدواج به دلت گوش نکن.

سلام و آروزوی موفقیت برای شما دوست عزیز انشالله خیر باشه هر راهی که میخواهید انتخاب کنید عزیزم ابتدا علاقه و گذشت در زندگی خصوصا الان حرف اول رو میزنه گذشت نه به معنای اینکه مثلا دعواتون شد حرف بدی زد شما سکوت کنید گذشت در معنای کلی به معنی اینکه اگر جاهایی از زندگی تونستی به خاطر همسرت و یا فرزند آیندت که اگر دوس داشتی داشته باشی از خودت بگذری البته مصداق در همسر خودتم باید داشته باشه که تدوام زندگی ایجاد بشه بنابراین باور و درک این قبل از تعهد دادن خیلی کمک شایانای در دوام زندگیتون داره در دومین مرحله البته میشه گفت نه اولین مر حله خانواده ،خانواده در شیرینی زندگیتون نقش خییییییلی زیادی دارد اینکه ما خودمون هستیم به خانواده و فرهنگها کاری نداریم اشتباه محضه چون خصوصا خانواده شوهر میتونن در زندگیت بحث بندازن و جدل اگر خدای نکرده شما رو پذیرا نباشن یا اینکه فرهنگاتون باهم تفاوت داشته باشه و تفاهم فرهنگی به اصطلاح بینتون نباشه اگر خانواده شوهر شما را بخوان اگر هم مالی وضع پدر ومادر شوهر خوب باشه خیلی از جاها از پسرشون حمایت میکنن و کم و کاستی های زندگیتون رو هندل میکنن در مرحله دیگر میمونه اخلاق همسرت که شیوه تربیت خانوادگی نقش مهمی در شکل گیری کاراکتر این شخص دارد مسئولیت پذیری ایشون و نوع رفتار باخانمش که خود شوهر شما اینها رو در کانون خانواده خودش الگو میکنه و برای شما اعمال بدون شک ،شک نکنید بنابراین مشورت بگیرید قبل از هر تصمیمی و به حرف و ابراز کردن دو کلمه دوستت دارم ها بسنده نکنید علاقه در کنار هم و عادت به مرور ایجاد میشه ولی اگر علاقه باشه و اختلاف نظر مخصوصا از خانواده ها هیچ وقت نه تنها حل نمیشه توی زندگی مشترکتون معضل هم میشه واون موقع کاری از پبش نمیره یا تحمل یا طلاق یا مدارا یا هر روز جنگ و ستیز یا قهر و آشتی با خانواده شوهر که الان هم زیاد شده به خاطر این بی دقتیها 

تو انتخاب همسر نگاه به زبونش نکن باید چشاتو باز کنی عزیزم به نظر نمیشه به خاطر محبت معلمه رو انتخاب ...

چطور باید به اینا بگم که دلشونو نشکنم چون هیچکدوم کوتاه بیا نیستن

سلام و آروزوی موفقیت برای شما دوست عزیز انشالله خیر باشه هر راهی که میخواهید انتخاب کنید عزیزم ابتدا ...

بله دقیقا بخاطر همینها دو دلم

خانوادم کاملا با اولی مخالفن بخاطر اختلاف فرهنگی و دوری

خونواده اونا ولی پشت پسرشون هستن و هیچی نمیگن

مامانم میگه از کجا معلوم یه سال اومد نتونست زندگی کنه و گفت من میخوام برگردم شهر خودم توئم باید باهام بیای

چطور باید به اینا بگم که دلشونو نشکنم چون هیچکدوم کوتاه بیا نیستن

به کدوم اولیه یادومی؟بحث ازدواجه دل شکستن نداره مگه عشق وعاشقیه خودشون باید بفهمن انتخاب دست دختر خانومه شاید یه ذره دلخور شن دلشکسته عمرا.

پارتی هم داشته باشن نمیشه؟ داداشش سمتش خوبه و با بالادستیا رفیقه میگه به داداشم میگم درستش کنه ولی ...

اصلا ربطی ب پارتی نداره انتقالی باید نیرو بدن تا اون رو آزاد کنن مخصوصا مخصوصا اگ منطقه محروم باشه ...تا بیان موافقت کنن میشه مهر چن ماه دیگ..کارش کجاست کدوم شهره ؟

خدایا شکرت بابت تموم لحظات زندگیم ❤