2777
2789
عنوان

اصلا دلم نمیخواد برم مدرسه

885 بازدید | 40 پست

هفته پیشم نرفتم هیچ انگیزه و انرژی ندارم چیکار کنم بهم انگیزه بدین حالم بد میشه میرم

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همچنین 

امتحان ریاضی دارم هیچیم بارم نیست

زورت بیاد امضام صورتیه فقط من رنگ صورتی دارم گیلیلیلیلی😁😂💗۱۴۰۳ الان داری با خودت میگی خب ده کیلو وزن اضاف کردنو من توی یه ماه اضاف میکنم چه خبرهه…..؟ من لاغریم ارثیته و کلیم میخورم اما چاق نمیشم از انواع قرص و پودر هم امتحان کردم و نشد… اما تا عید امسال یه هیکل ناز دارم😍😍♥️

داش من خودم سر صبحی از تو وضعم بدتره مغزم کار نمیکنه انگیزه از کجام بیارم🥲💔

اگر دیدی کسی از تنهایش لذت میبره؛ بدون راز قشنگی تو دلش داره...🖤 و اگه تونستی حریم این تنهایی رو بشکنی بدون تو از رازش قشنگ تری...🙂 ️ 

بنظر من توی نسل ما دهه هشتادی ها درس خوندن ی چیز چرته بگیر بخواب بهتره😂😂والا ن درسمون معلومه اخر ب کجا میرسه دبیرا ک از دانش اموزا تنبل تر و ...منم با دیدن این شرایط اصلا انگیزه ندارم🥲

{کاربریمون دو نفرس🙈😍دست دو تا رفیق پایه💋🫂H♡A}
بنظر من توی نسل ما دهه هشتادی ها درس خوندن ی چیز چرته بگیر بخواب بهتره😂😂والا ن درسمون معلومه اخر ب ...

حالا من بیشتر ازین از هم مدرسه ایام بدم میاد😂

و من آن روز یک چیز را یاد گرفتم،آدمها از آنچه نشان میدهند به مراتب کثیف ترند..