2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بچه ها برنامه ریزی کنین درسهاتونو بخونین ، من که دخترم کلاس دوم دبستان هست ، چهارشنبه و پنجشنبه باهاش کلی دیکته کار کردم ، امروز بچم امتحان دیکته داره ، ولی از دیشب تب و گلودرد داشته ، می خوام امروز ببرم دکتر بعدش ببرم امتحان دیکته اش رو بده و بیارمش ، یکی اینجوری درس می خونه و واقعا مریضه ، نمی تونه بره ، یکی هم درس نمی خونه و می خواد مریض شه و نره مدرسه که امتحان بده  .

میگه صحیح و سالمی ،از درست عقب میمونی ، امتحان داری، مگه مرض داری نری؟

بگو نمیخوااااام 

خیلی راحت 

بخدا من تو ۴سال دبیرستان مثل تراکتو میرفتم مدرسه،

الان میگم چرا یه بارم نشد بگم نمیرم؟!؟!

همیشه مامانم میگفت از درس عقب میمونی....

ولی اصلا ربطی نداشتالان که اصلا عقب نمیوفتی

درس امروزه رو بزن تو اینترنت برات آموزش میده 

بگو دلم نمی‌خواهد برم

خب بچه ها برنامه ریزی کنین درسهاتونو بخونین ، من که دخترم کلاس دوم دبستان هست ، چهارشنبه و پنجشنبه ب ...

آفرین بهت مادر با تلاش و پشتکار

خیلی خوبه با دخترت کار میکنی قوی شه مطمئنن در کنار تو حالشم خوبه همیشه، انشالله خوب میشه نگران نباش گلم

چه دختر زرنگی هست که تعطیلات درس خونده ماشالله 

وایتکس بخور ک کلا دیگه نخوای بری مدرسه و دانشگاه 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
خب بچه ها برنامه ریزی کنین درسهاتونو بخونین ، من که دخترم کلاس دوم دبستان هست ، چهارشنبه و پنجشنبه ب ...

دوم دبستان با امتحان شبه نهایی کشوری زیست سال دوازدهم قابل قیاس نیست خب