2777
2789
اشتباه نکن.... مادر خودم یکی از اوناست.... من هنوزم خواب مدرسه و امتحان میبینم.... همش بخاطر سختگ ...

دقیقا موافقم با یک روز که چیزی عوض نمیشه این همه مدت رفتیم مدرسه یک روز نریم اتفاق خاصی نمیوفته!!

پشت در خوبه بهزیستی نباشه هیچی😂😂 انقدر ساده؟ اونبار همین کارو کردم دو هفته باهام حرف نمی‌زد انگار ...

خب نزنه 🤔🤔🤔

چی میشه مگه؟؟؟؟؟

تو کار خودتو بکن 

ببین من آینده ی تو ام....دارم میگم چیزی نمیشه 

نرو 

ولی احترام مامانتو داشته باش 

اگر اون حرف نزد تو برو خودتو بچسبون بهش شوخی کن تا از دلش دربیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من دارم تصور میکنم اگه اینو به مامانم بگم چه نوع مرگی در انتظارمه😂😂

😐😐😐😐

هیچ نوع.....

ببین پدر مادر اختیار داره بچه ها هستند،اگر پدر مادر بچه رو مجبور نکنه،مدریه نمیتونه کاری کنه....

پس اجبار فقط از سمت والدین هست...

یه روز دو روز که کسی رو نکشته!!!!!

عوضش حالشو می‌بری

میگی آخیش یه روز خودم انتخاب کردم

دقیقا موافقم با یک روز که چیزی عوض نمیشه این همه مدت رفتیم مدرسه یک روز نریم اتفاق خاصی نمیوفته!!

مگه بعداز کرونا مدارس رو نکردن روزی دو ساعت؟؟؟؟

تازه گفتن هرمی سوال داره بیاد 

زوج و فرد کردن که همه نیان....

یه عده اصلا نذاستن بچه هاست برن مدرسه!!!!

خب چی شد؟؟؟؟اتفاقی افتاد ؟؟؟؟؟

اگر اون موقع شد،الانم میشه!!!!

فقط ما بودیم که حتی پنج شنبه ها هم می‌رفتیم مدرسه،تازه صدامونم در نمیومد.....

الان بچه‌ها پادشاهی میکنن

وقتی قاطی بزنی فلج هم میشی عشقم چه برسه مریض

اتفاقا وقتی حال ادم بده ب عنوان سرم عمل میکنه بعد هم وقتی نمیخوای انجام بدی دیگه چرا سوال می پرسی بقیه که بیکار نیستن عزیزم

کاربری واگذار شده

اتفاقا وقتی حال ادم بده ب عنوان سرم عمل میکنه بعد هم وقتی نمیخوای انجام بدی دیگه چرا سوال می پرسی بق ...

عزیزم صبح خوردم عوق میزدم😂😂😂 مامانم دعوا کرد که نمیرم ولی گفت بگیر بخواب مرسیییی