2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😔

216 بازدید | 29 پست

دو ساله هر کار میکنم باردار نشدم اونوقت نمیدونم چرا حتی اگر میخوام این موضوع رو فراموش کنم ولی هر جا میرم یا حرف از بارداری یا یکی باردار یا یکی نوزاد دستشه 😔😔😔

امروز تعزیه پسر عمم بود اونایی ک فکرشو نمیکردم حامله بودن حتی اونی که یک ماه پیش عروسیش بود ۶ نفر از دخترای فامیل باردار بودن

دلم گرفته خدااااا

پس من چی؟؟؟؟؟

خدایا چکار کنم من😭😭😭

عزیزم 🤕💕

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

ان شالله معجزه بشه تو زندگیت بحق فاطمه زهرا💔🤲😔

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزبز دلم بخدا وقتش برسه خدا دامنت رو سبز میکنه. توسل کن ب حضرت عباس قسمش بده انقدر التماس کن تا ازت خسته بشه حاجتتو بهت بده . حضرت عباس و حضرت رقیه  گره گشان. فقط کافیه بهشون توسل کنی و ولشون نکنی بهشون بگو تا حاجت منو ندی ول نمیکنم هر روز التماس کن .‌بخدا حاجت میگیری  

ان شالله ب زودی دامنت سبز بشه عزیزم🙏✨ناامید نشو اصلا مطمئنم ب زودی بچه دار میشی

ناامید نیستم ولی دیگه باورم نمیشه بخوام باردار بشم شاید لایق مادر شدن نیستم

ناامید نیستم ولی دیگه باورم نمیشه بخوام باردار بشم شاید لایق مادر شدن نیستم

عزیزم این حرفو نزن هرچیزی باید ب وقتش پیش بیاد 

تنبلی تخمدان داری یا مشکل دیگه؟

این کاربری دست دونفر است

عزبز دلم بخدا وقتش برسه خدا دامنت رو سبز میکنه. توسل کن ب حضرت عباس قسمش بده انقدر التماس کن تا ازت ...

میترسم به زور بخوام اخرش دور از جون خدا بچه ای بده که سالم نباشه بعد پشیمون بشم که چرا به زور بچه خواستم

دو ماه پیش کربلا بودم از همشون خواستم و التماس کردم ولی جوابمو تا حالا ندادن

واقعا گاهی میگم بیخیال ولی از شانس من هر جا میرم حرف از بارداری چکار کنم خووو مگه ادم چقدر ظرفیت دار ...

نه چون تو ذهنت این مسئله بزرگ شده این طور شدی هرجا میری چشم و گوشت متمرکز میشه به کسایی که تازگی بچه دارن.

مرنج و مرنجان