2777
2789
عنوان

تاپیک حاجت روایی ...🌱❤️

66 بازدید | 9 پست

بارها و سالها از این دست تاپیک ها اینجا زدم و هم کلی حس خوب منتقل شده هم ب خواسته های قلبیمون رسیدیم🍃

موضوع از این قراره ک میایم برای هم دعا میکنیم به همین سادگی :)♡ 

دعا در حق دیگری زودتر استجابت میشه 

منو هم فراموش نکنیم ک ب خواستم برسم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

التماس دعا

❤️💚برا اینکه یه بخت خوب نصیبم شه صلوات میفرستی دوستم لَا إِلَٰهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ إِنِّي كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِينَ‌فَاسْتَجَبْنَا لَهُ وَنَجَّيْنَاهُ مِنَ الْغَمِّ ۚ وَكَذَٰلِكَ نُنْجِي الْمُؤْمِنِينَ💛💜
ایشالااا😍😍❤️

سلام خوبید شما قبلاً از کار صافی فیروزه رضایی تعریف کردید میخواستم بپرسم هنوزم راضی هستید بعدا موهاتون نریخت؟ و اینکه من میخوام موهامو مش و هایلایت هم بکنم جایی سراغ دارید که کارش خوب باشه و حرفه ای باشه موها نسوزه و زرد و خشک نشه؟ منتظرم زود جواب بدید لطفا. ممنونم

سلام خوبید شما قبلاً از کار صافی فیروزه رضایی تعریف کردید میخواستم بپرسم هنوزم راضی هستید بعدا موهات ...

سلام عزیزم 

بله راضی بودیم 

ریزش و غیره هم نداشته 

بازهم انجام دادن خانوادم پیششون 

برای رنگ مو من خودم پیش آرایشگاه گلریزان شهرک قدس رفتم راضی بودم 

رنگ مورو خوب در آوردن 

موهام نسوخته 

کشسان نشده 

ولی خشک شده خیلی ک نمیدونم چقدرش طبیعیه واقعا چون بار اولمه 

سلام عزیزم  بله راضی بودیم  ریزش و غیره هم نداشته  بازهم انجام دادن خانوادم پیششون ...

درسته. خب بعد رنگ‌مو که موهاتون خشک شد نرفتید دیگه احیا و بوتاکس و‌اینا بکنید که درست بشه موهاتون؟