2777
2789

شغلتون چیه چیکار کنم ۱۸ سالمه حس میکنم دیره برای شروع من دلم میخواست حداقل تو ۲۰ سالگی موفق باشم حس میکنم الآنم شروع نکنم ب پول در آوردن دیگه نمیتونم یا دیر میشه یا ذوقی براش نداشع باشم 

تا الان مدرسه میرفتم سره کار ب خاطر تایمشون نمیتونستم برم 

دنبال شغل آرایشگری میترسم بزم با اینکه خیلی علاقه و استعدادشو ب نظر خودم دارم ولی اصلا آدم اجتماعی نیستم و فک میکنم هیچ مشتری قرار نیس داشته باشم فقط با دوسه نفر دوستم ک میتونن مشتریم باشن😂

بیرون بخام کار کنم بابام اجازه نمیده 

هرکاری میخام انجام بدم فقط میگن ازدواج کن بعد 

فک میکنن یا کسی منو نمیگیره یا اگه هم بگیره خوشش نمیاد از کاری ک انجام دادم 

در صورتی ک من اصلا دلم نمیخواد قبل از داشتن ماشین و درآمد و مستقل شدن ازدواج کنم  

خیلی خیلیییی از ایندم میترسم 

کسی مثل من بوده؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم میتونی نمایندگی فروش لوازم آرایشی و بهداشتی بگیری

هم درآمد داری کم کم هم بهتر میشه هم نیاز نیست بیرون کار کنی که خونواده ات مخالفت کنن

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من
یه سوال ...  منم 18 سالمه خب الان چه وقت پیدا کردن کاره ، برو واسه کنکور بخون

حقیقتا دلم نمیخواد جوونیم با درس بگذره 

درسم میخونم دلم میخواد ارشد هم بگیرم ولی کنارش باید یه شغلم داشته باشم 

اره

انقدر استرس داشتم که التهاب روده گرفتم 

بعد رفتم سرکار ولی به خاطر کنکور ولش کردم

الانم میخوام کنکور بدم بعد 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 

اولا ریلکس باش اینهمه حس عجله برای چیه دوما علاقتو پیگیری کن هیچوقت نادیدش نگیر سوما هیچوقت نزار ترس جلوتو بگیری همه چی اولش ترس داره بعد که واردش میشی میبینی اونطوریکه فکرمیکردی نبوده پس هیچوقت نزار ترست باعث بشه از انجام کاری منصرف بشی امروز جلوی ترس اتو نگیری فردا تبدیل به آدم منفعلی میشی که از همه چیز میترسه

حقیقتا دلم نمیخواد جوونیم با درس بگذره  درسم میخونم دلم میخواد ارشد هم بگیرم ولی کنارش باید یه ...

خب عزیز من کنکور بدی و دانشگاه در بیای کار خودش پیدا میشه الان فقط فقط تمرکزت رو کنکور باشه بعد کنکور دنبال یه همچین مسائلی باش 

اگه آدم درس خوندنی خب خوب بخون یه کنکور خوب بده یه رشته خوب قبول شی که برات آینده داشته باشه اگرهم اهل درس خوندن نیستی دنبال مهارت یادگرفتن باش حالا تو هر زمینه ای که دوست داری برو و یادش بگیر پول به دنبالش میاد