2777
2789
عنوان

چجوری پول در بیارم دیگه دارم کلافه میشممم

| مشاهده متن کامل بحث + 503 بازدید | 41 پست
عزیزم میتونی نمایندگی فروش لوازم آرایشی و بهداشتی بگیری هم درآمد داری کم کم هم بهتر میشه هم نیاز نی ...

وای اینو نگو کل فامیلامون ریختن تو این کار من یکی ک هیچی ازشون نخریدم همش اسرار دارن ک مخصولاتمون خوبه فلان ولی اصلا از این کار خوشم نمیاد 

ولی آنلاین شاپ دوس دارم که اونم هزینه میخواد 

تبلیغات و اینا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره انقدر استرس داشتم که التهاب روده گرفتم  بعد رفتم سرکار ولی به خاطر کنکور ولش کردم الانم ...

ای باباا 

امیدی ب کنکور نداشتم 

الان تازه فهمیدم با رشته ما میشه رفت فرهنگیان و فک میکنم دیره برای خواندن 

حسابداری ام 

وای اینو نگو کل فامیلامون ریختن تو این کار من یکی ک هیچی ازشون نخریدم همش اسرار دارن ک مخصولاتمون خو ...

تو چه برندی هستن؟

شغل آینده داری هست

من که خیلی دیدم درآمد بالایی دارن

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من

بعدم بزار یه چیزیو بهت بگم نمیدونم درسته یا نه ولی بزار بهت بگم پدرمادر ایرانی خدای به فاک دادن بچه هاشونن همیناییکه امروز بهت میگن نکن نرو بشین آزاد برو دولتی شهردور نرو و....پس فردا بهت میگن میخاستی بری میخاستی بکنی ....تو ببین چی برای خودت و اینده ات مهمه خودت انتخاب کن و تصمیم بگیر و شده پافشاری کن بقیه بعدا خودشونو باهات وفق میدن 

خب عزیز من کنکور بدی و دانشگاه در بیای کار خودش پیدا میشه الان فقط فقط تمرکزت رو کنکور باشه بعد کنکو ...

کار چجوری پیدا میشههه 

رشتم حسابداریع 

باید حتما آموزش ببینم و کار نیمه وقت پیدا کنم 

کنکورو بیخیال آزاد میرم 

ای باباا  امیدی ب کنکور نداشتم  الان تازه فهمیدم با رشته ما میشه رفت فرهنگیان و فک میکنم ...

حالا این دوماه تلاشتو بکن شاید شد 

الان استرس کنکورته که یهت فشار میاره منم خیلی افسرده شدم

کاراتو همین الان مرتب کن مثلا بگو این دوماه کنکور و میخونم 

بعدش میرم فلان مهارت و که ول کردم یاد میگیرم تا روز اعلام نتیجه 

از اون روز به بعد دنبال کار همزمان میگردم (مخصوصا که برا حسابداری هم بازار کار هست)

اینجوری واقعا دستت میاد قراره چیکار کنی

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
نفیس  اره باید سرمایه جمع کنم واردش بشم خیلی خوبه

دوست داشتی من میتونم کمکت کنم وارد این حرفه بشی

سرمایه خیلی زیادی هم نمبخواد برای شروع

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من