2777
2789
عنوان

شوهرم جدا خوابیده منم جدا

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 29 پست
توجه زیادی آدم هار میکنه .. بهش بی توجهی کن خودش عاقل میشه

انجام دادم ..میگ جمع کن برو خونه بابات من همچین زنی نمیخوام..منم نمیخوام بچم بدون مادر باشه باز کوتاه میام یکی دوبارم‌رفتم خونه بابام اینا ..آدم بشو نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انجام دادم ..میگ جمع کن برو خونه بابات من همچین زنی نمیخوام..منم نمیخوام بچم بدون مادر باشه باز کوتا ...

خب پس بگو شوهرت دیوانس کلا 

بنظرم باید راهی پیدا کنی یا اخلاقشو میدونستی نباید بچه میاوردی حداقل اینطور میشد کاریش کرد

امسال انقدر آدم از چشمم افتاده که میوه از درخت نیوفتاده

خب پس بگو شوهرت دیوانس کلا  بنظرم باید راهی پیدا کنی یا اخلاقشو میدونستی نباید بچه میاوردی حدا ...

من نمیخواستم واس همینم هست ک همیشه ناراحتم مجبورم کرد بچه بیاریم..واس همین وقتی قربون صدقه بچم‌میرم‌میگ تو ک نمیخواستی تو ک فلان تو...

اي بابا سعي كن براي خودت وبچت زندكي كني ب حرفاش و كاراش ي مدت هيچ عكس العملي نشون نده توجه نكن خودش آدم ميشه 

من الان بيشتراز دوساله جدا ميخوابم تو اتاق رو تخت اون تو پذيرايي البته سراين مسأله توافق كرديم بخدا آرامشم بيشتر شده

ي وقتايى فقط بايدگفت"فداىِ سرم"

عزیزم مردا اکثرا همینن فقط خانواده خودشون انگار زن رو فقط واسه معدرت میخوام رفع نیاز و کلفتی میخوان  من امروز کلی وسیله سنگین بود میخواستم جابجا کنم دراز کشیده بود انگار نه انگار منم دعواش کردم گفتم حالا اگه خواهر مادرت بود سریع میرفتی اذیت نشن اینجور مردا بگو حالا ک اینقد عشق و علاقه ب خانواده دارین زن گرفتنتون واسه چیه 😒

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 
نمیدونم چشه..خب این ک انقد میترسه من برم با کسی چرا کاری ک میدونه مت نیاز دارم بهشو انجام نمیده؟!مرد ...

من بودم اصلا گوشی نمی‌دادم چک کنه 

🥰I'm kord🥰          دانشجو حسابداری😍