2777
2789

عزیزان تجربه اینکه توی‌زندگی‌مشترک‌خونه به نام شما باشه رو‌دارید؟ شوهرتون‌چه برخوردی میکنه؟ اصلا برا اقایون‌اهمیتی داره خونه بنام خانوم‌باشه؟

البته منظورم زمانیه که خونه مال خودتون باشه نه اینکه شوهرتون بنامتون کرده یا قباله و‌مهریه باشه نه! 

من پدرم بهم خونه داده و‌داریم زندگی‌میکنیم 

گفت یک‌مبلغی بذارید روش خیلی کم‌مثلا‌یک‌تومن من اینو‌براتون‌به سه خوابه تبدیل کنم شوهرم‌اوکی‌بود گفت فعلا پونصد ملیونشو‌میتونم‌بدم 

و اصلا واکنش خاصی‌نشون نداد

نظر شما چیه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کادو عقدم خونه بود چه ربطی داره ب اسم کی باشه خب تبدیل میکنید استفاده میبرید دیگه زندگی مشترکه ...

اره منم حرفم همینه باهم استفاده میکنیم 

من یه سریا رو دیدم خونه بنام خانومه بوده اقاهه اذیت میکرده و‌میخواسته خونه رو از دسته زنش در بیاره

ببین من چند سال پیش خونه خریدیم مرحله سفت کاری چون پول نداشتیم بابام گفتم بقیه حرجاش با من،. اما شوه ...

الانم اوکیه؟ چون شوهر من یبار زن طلاق داده و مهریه داده شدیدا ازینکه مهریه زیاد بکنه میترسید منم کفتم یک‌سکه چون دوسش داشتم و‌رو‌ازدواج مطمعن بودم 

من مجردم ولی تو خانواده ما رسمه خونه به اسم زن باشه

خونه ما بنام مامانمه خونه خواهرامم به اسم خودشون

ولی به رومون نمیاریم اصلا حتی وکالت میدیم به شوهرا که هر کاری میخوان بکنن 

اونا هم راست راستکی فکر میکنن واسه خودشونه 

کلا خنثی هستیم نسبت بهش

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)
خب بعد ازدواج مردو زن یکی میشن شما باید کاری نکنی ک اون فک کنه ازش جدایی

من خیلی سعی میکنم طبیعی رفتار کنم‌راستش الانم خونه من نشستیم ولی مادرش چند روز‌پیش گفت با پدرت اینا میشینین یه وقت خونوادت به دسرم چیزی نگن! انگار خودشون دنبال داستانن ما اصلا با اینکه توی یک ساختمونیم هفته ب هفته همو نمیبینیم 

الانم‌بعضی وقتا بحثمون میشه با اینکه من کلمه ای تابحال اسم خونه نیاوردم همش تو دعواها میگه چ غلطی کردم اومدم خونه بابات 

ازین حرفا م میزنه دلیلش نمیدونم چیه

الانم اوکیه؟ چون شوهر من یبار زن طلاق داده و مهریه داده شدیدا ازینکه مهریه زیاد بکنه میترسید منم کفت ...

اره الانم مغازه خریدیم اونم زد به نامه من 

کلا دلش دریاس، اصلا براش مهم نیس، بهش فکر هم نمیکنه، البته منم میشناسه دیگه 10 ساله داره باهام زندگی میکنه

من مجردم ولی تو خانواده ما رسمه خونه به اسم زن باشه خونه ما بنام مامانمه خونه خواهرامم به اسم خودشو ...

مام همینیم ولی شوهرم بعضی وقتا تو دعواها فاز برنیداره ک اره چ غلطی کردم اومدم توی خونت 

ای من میرم و‌ازین حرفای مسخره صد من ی غاز

وای مبلغ کمتون ۱میلیارده دمتون گرم خخ حساس نشو

خب الان بنظرت با یک‌میلیارد چی‌مییدن بهمون حتا یک ماشین خارجی خوب نمیدن 

وقتی قراره بابام چهار تومن بذاره مبلغ یک تومنه ما. هیچی نیست