2777
2789
عنوان

خانومایی که خونه بنامشونه میاید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 22 پست

من همسرم در قید و ‌‌بند بنام کدوممون باشه نیست چون درکمون از زندگی مشترک همینه

مثلا خونه ای که باباش هدیه ازدواج داده بنام‌ خودشه ولی خونه ای خودش خرید رو بنام من خریده، یا مثلا ماشین داشتم خودم ، برای خودش که ماشین خرید هم بنام من خرید چون زمان رفت ‌آمد و کارای  اداری نداره

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
خب الان بنظرت با یک‌میلیارد چی‌مییدن بهمون حتا یک ماشین خارجی خوب نمیدن  وقتی قراره بابام چهار ...

دم باباگرم ماشاالله

دوستای گلم لطفابرای شادی برادرم امیرحسین ی فاتحه میخونین 🙏آغازقصه او۱۳۷۸/۱۱/۲۴آغازغصه ما۱۴۰۲/۰۵/۱۷🖤🖤🖤😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مام همینیم ولی شوهرم بعضی وقتا تو دعواها فاز برنیداره ک اره چ غلطی کردم اومدم توی خونت  ای من ...

نه ما برعکسیم دقیقا

مثلا خواهرم میخواست خونشو عوض کنه از یه خونه خوشش اومده بود میگفت اینو میخوام شوهرش میگفت نه اون یکی خونه خوب بود

خواهرمم گفت خونه خودته هر کدومو میخوای بخر 

من اون وسط میگفتم وااااای خاک تو سرت نکنه خونه رو پسشون دادی😅😅😅😅

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

ما امروز با پسرم داشتیم حساب میکردیم با ۹۰۰هزارتومن چطوری تاسرماه برسونیم 😐بعد شما به یملیارد میگید مبلغ کم 😐خدایا ضرب وتقسیمتو شکر 😑

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

ما امروز با پسرم داشتیم حساب میکردیم با ۹۰۰هزارتومن چطوری تاسرماه برسونیم 😐بعد شما به یملیارد میگید ...

عزیز ماهم خیلی جاها رعایت خرجامونو میکنیم ولی برای خرید خونه یک‌میلیارد هیچ‌پولی نیست 

الان توی شهر‌ما خونه حد اقلش متری سی ملیونه 

عزیز ماهم خیلی جاها رعایت خرجامونو میکنیم ولی برای خرید خونه یک‌میلیارد هیچ‌پولی نیست  الان تو ...

بله من خودم اطراف تهرانم خونه اینجا متری ۳۵ولی خب یه ملیارد برای ما پول گنده ای به هرحال نوش جان گلم 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂