2777
2789
با اجازه استارتر منم یه سوال بپرسم . من‌و همسرم یه نسبت فامیلی داریم . پدر همسرم و مادر من دختر عمه ...

فکر نکنم نسبتتون انقدر نزدیک باشه که نیاز به ازمایش باشه من خواهرمو شوهرش دختر خاله پسر خاله ان زیر نظر دکتر بچه دار شدن خداروشکر دخترشون سالمه،شما هم با پزشک مشورت کنید باز

با اجازه استارتر منم یه سوال بپرسم . من‌و همسرم یه نسبت فامیلی داریم . پدر همسرم و مادر من دختر عمه ...

بهتره با یه پزشک متخصص ژنتیک مشورت کنین اگه نیاز باشه، بهتون میگن

اگه متخصص ژنتیک نزدیکتون نیست میتونین سایت دکتر ساینا برید به صورت مجازی و آنلاین مشاوره بگیرین

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشا... که به همین زودی مادر میشی💓💓

ممنون عزیزم همچنین🌹

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
فکر نکنم نسبتتون انقدر نزدیک باشه که نیاز به ازمایش باشه من خواهرمو شوهرش دختر خاله پسر خاله ان زیر ...

اره نسبت خیلی نزدیکی نیست . فقط نمیدونم برای ازمایش اولیه پیش متخصص زنان برم‌یا ژنتیک ؟

بهتره با یه پزشک متخصص ژنتیک مشورت کنین اگه نیاز باشه، بهتون میگن اگه متخصص ژنتیک نزدیکتون نیست میت ...

ممنون . ترجیحم اینه حضوری بریم . باید بگردم یه دکتر ژنتیک خوب پیدا کنم.

ممنون . ترجیحم اینه حضوری بریم . باید بگردم یه دکتر ژنتیک خوب پیدا کنم.

انشاءالله که مشکلی نیست و یه کوچولوی سالم و خوشگل خدا بهتون میده😍

واقعا چجورییی حتی ب فکر نیوفتادین!!😂😂

من یه ساله تو عقدم ، همسرم از یک ماه بعد میگف من خیلییی دووووس دارم بچه،دوس دارم زووود بابا شم فاصله سنی ام با بچه هام کم باشه و حوصله بیشتری داشته باشم

کلا خانواده ما و ایشون همه عاشقققق بچه ایم!🥰