2777
2789
مامانم پیشم نیس.با همسایه صحبت کردم نگه داره برام.ولی طاقت دوریشو ندارم

توروخدا پیش غریبه نزاری بچه توها اتفاق حادثه ها خیلی زیاده ک برات بگم چندتا کتاب میشه 

این کاربری دست دونفر است

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن  فدات بشم حقیقتش گاهی قر میزنم سر همسرم  آخه یهویی شد و اصلا آمادگی نداشتم .... ام ...

خداخیرت بده گلم..کار درست اینه

باورکن منم معلمم از موقعی که فارغ التحصیل شدم تو دانشگاه فرهنگیان تا الان شاید فقط ۲سال و نیم مدرسه بودم🤭 همش مرخصی و مرخصی زایمان بودم

الانم سومی رو باردارم قصد دارم اگر خدا بخواد دوسال بدون حقوق و ۳سال تینه وقت بگیرم تا سومی هم بره مدرسه اون وقت باخیال راحت همه باهم بریم مدرسه..

اعتقاد دارم خدارهیچ وظیفه ای روی دوش زن قرار نداده جز همین شوهرداری و تربیت فرزند.. ما وظیفه نداریم پول ببریم خونه ولی از ما به خاطر آرامش خونه و شوهر و بچه هامون سوال میشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

توروخدا پیش غریبه نزاری بچه توها اتفاق حادثه ها خیلی زیاده ک برات بگم چندتا کتاب میشه 

اره خودمم میدونم.ولی این خانم برادر زاده و چندتا بچه رو قبلا بزرگ کرده.خودم رفتارش با بچه هارو دیدم.خانمه تقریبا ۴۵ سالشه.همسر هم نداره فقط یه دختر داره.چیکار کنم آشنا ندارم.فقط مادرشوهرم که حاضر نیس نداره.

فعلا ۸ ماهشه

تا یکی دو ماه دیگه ک مرخصی زایمان هستی

ولی بچه ب مادر بیشتر نیاز داره تو این سن تا پول

بچه ها همینطوری طاقت دوری پدر رو ندارن میره سرکار چ برسه مادر

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
فعلا ۸ ماهشه

اگه دولتیه شاید بتونی مرخصی بدون حقوق بگزری تا بچه ت بزرگتر بشه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خداخیرت بده گلم..کار درست اینه باورکن منم معلمم از موقعی که فارغ التحصیل شدم تو دانشگاه فرهنگیان تا ...

فدای تو بشم قشنگم

ممنون بابت حرفهای قشنگت بله کاملا درسته عزیزم 

ای جانم خدا حافظشون باشه عزیزدلم🌹زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشن انشالله ♥️🌹

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

تا یکی دو ماه دیگه ک مرخصی زایمان هستی ولی بچه ب مادر بیشتر نیاز داره تو این سن تا پول بچه ها همین ...

الان هرجا میرم با روروئک یا چهاردست و پا دنبالم میاد.تا بیدار میشه دنبالم میگرده، خودمم نمیدونم .دیگه مستاصلم که چیکار کنم.ولی خوب مالی هم احتیاج داریم.حالا نه خیلی ولی خوب با حقوق مت زندگیمون بهتر میگذره

الان هرجا میرم با روروئک یا چهاردست و پا دنبالم میاد.تا بیدار میشه دنبالم میگرده، خودمم نمیدونم .دیگ ...

این ی تصمیم مهمه بالاخره چون من خودم از کارم انصراف دادم درک میکنم کامل حالتو 

باید خیلی دو دو تا چهارتا کنی

مثلا مستاجرید یا ن وسیله نقلیه دارید یا ن حقوق همسرت ماهیانه جوابگوعه یا ن یا مثلا امکان اینکه همسرت شغل دوم بتونه بره هست یا ن؟

اگه واقعا دیدی میشه بدون حقوق توام زندگی گذروند نرو بچه شخصیتش تو کودکی شکل میگیره 

اگه ن ک ب حقوق شماهم نیازه تا حدودی بچه رو حدالامکان ی جای خیلی امن و مطمعن بذار

انشاالله ک بهترین تصمیم رو بگیری

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
شما الان پشیمون نیستید؟

خب من خودم میگم با توجه ب شرایط زندگیم سنجیدم و خب ن پشیمون نیستم و خب از لحاظ مالی متکی ب همسرم هستم دیه اون استقلال مالی سابق رو ندارم ولی می ارزه

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
رفتی سرکار؟ روز اول چطور بود؟ بچه پیش کی میمونه؟

سلام عزیزم.نه فعلا هفته ی بعد میرم سرکار.با همسایه ی روبروییمون صحبت کردم که نگهش داره.خداروشکر خانم خوبیه قبول کرد که نگهش داره.