2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حاظرم :) 

اگه بچه دار بشم با تمام وجودم فقط به تربیت بچه میپردازم 

البته تا وقتی که بزرگ بشه 

مثلا اگع بچه شما مدرسه میره ۷ تا ۱ خیلی خوبه

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

متأسفانه من نمیتونم بگذرم

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
مننننننن ۵. سال پیش از دوتا موقعیت شغلیم گذشتم بخاطر پسرم ....

دولتی بود؟

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

ولله من بچم به خاطر ۲۰۰ هزارتومن تنها گذاشتم چه بلایی سرش اومد توروخدا بچه رو به غیر از خودتون هیچجا تنها نزارین 😔 هیچکی مثل مادر حواسش به بچه نیس

زخمی را که نچشیده ای تمسخر نکن.💔.. دراین دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست♥️

من بخاطر شغلم و استرس زیاد دچار ناباروری شدم و برای بچه دار شدن از ۷سال سابقه کاریم گذشتم و انصراف دادم

همه چی ب خودت بستگی داره

اگه شرایط مالیتون خوبه و نیاز آنچنانی نداری نرو ولی اگه بحث مالی نیاز داری باید خیلی فکر کنی البته ساعت کاریت کمه نمیتونی با برنامه بری جلو ب هر دوتاش برسی؟

✔️𝓑𝓮 𝔀𝓲𝓽𝓱 𝓖𝓞𝓓, 𝓫𝓮 𝓴𝓲𝓷𝓰
دولتی بود؟

بله کارمند مرکز بهداشت بودم 

یکی دیگشم برنامه ها اوکی شده بود ک برم بهورز خانه بهداشت بشم🥲💔

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بله کارمند مرکز بهداشت بودم  یکی دیگشم برنامه ها اوکی شده بود ک برم بهورز خانه بهداشت بشم🥲💔

عیب نداره عزیزم

خیلی هم خوبه.... کار بیرون خیلی استرس داره به خدا...واقعا آدم نمیتونه خوب به بچه و خونه زندگیش رسیدگی کنه

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

امضات مثل جریان یاران بی وفای مختارثقفی ک همه رو آل زبیر سربرید

اره اکثر مواقع اتفاقات تاریخ تکرار میشه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/
عیب نداره عزیزم خیلی هم خوبه.... کار بیرون خیلی استرس داره به خدا...واقعا آدم نمیتونه خوب به بچه و ...

ن 

فدات بشم حقیقتش گاهی قر میزنم سر همسرم 

آخه یهویی شد و اصلا آمادگی نداشتم ....

اما خیلی راضی بودم ۸ تا ۱۲ بودم نهااایت ۱ خونه بودم ، مرکز بهداشت نزدیک خونم خیلی اوکی بود اما دیک خواست خدارو باید دید چیه ...

الان هرچی میگردم کار دیگ پیدا نمیکنم عزیزم 💔🥲

بله همسرم حرف شمارو میزد بهم که باید به پسرم رسیدگی کنی .

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫