2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لایک پلیز

خواهشا جواب استارتر بدید 

حتی اگ خواهری فامیلی همچین شرایطی داشته باشه

دلم میخواهد شونه های خودمو بگیرم و بگم .... چته ؟؟؟   چی خوشحالت میکنه ؟؟؟   چرا هرکاری میکنم بچشمت نمیاد ؟؟؟؟  چرا از وقتی خیانت دیدی خوشحال نمیشی ؟؟؟○بقول ی عزیزی : روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت○ی دیالوگ تو سریال خاتون بوده ک میگه: زن ها تا لحظه ی آخر میجنگن ولی ...وقتی ی چیزی براشون تموم میشه، تموم میشه دیگه ○جوابم ب خیانت ی چیزه ک مشکل شوهر شماس خانوووم کِرم از درخته ○البته اینم بگم سرتو بالا بگیر و بگو آشغالای گرگارو ،سگاا میخورن○اما واقعا خیلی حرفه ک آدم نمیتونه روح و روانشو دربیاره نشونت بده بگه نگااه باشون چی کردی؟؟○چه تقدیر ، چه قسمت ، نجنگی ، نمیرسی ○میشه باخیلیا بازم ادامه داد ، گفت وشنید وخندید، اما دیگه دوستشون نداشت○زندگیمونو اونی خراب کرد ک مثلا میخاستیم باش زندگی بسازیم○بی حس شدگان را چه غم از خنجر بعدی ؟؟○ دلم میخاد باقی عمرمو بخابم😢💔 واس آرامش منو بچه هام صلوات بفرستید_ _  _اسم کاربریم اصلا با حال دلم  همخونی نداره 

بچه رو‌پدرش نداد 

تا مجرد بود مشکل خاصی نبود ولی زن گرفت نامادری بچم اذیتش میکرد 

شکایت کردم دوسال دادگاه و پاسگاه و بهزیستی رفتم تا اخر تونستم بچم رو بگیرم اونم بدون اینکه حضانت بده و نفقه 

خیلی خیلی خودم و بچم اذیت شدیم بدترین روزای عمرم رو تجربه کردم 

فقط میتونم بگم اینکارو بخاطرت بچت نکن وطلاق نگیر.زیاددیدم که جداشدن وپشیمونن وزیاد دیدم که جدانشدن وموندن وخوشحالن ازکارشون.مسولیت این بچه قبول کردی باید تااخرش پاش وایسی.طلاق روی روحیه وتربیتش بشدت تاثیرداره 

آبان ماه قشنگترین ماه زندگیمه چون هم توی این ماه ازدواج کردم با عشقم ،هم فهمیدم باردارم😍💎۱۲/۸/۱۴۰۱ بی بی چکم مثبت شد وفهمیدم تو دلی دارم خدایا مراقبش باش❤️1/11/1401 فهمیدم تودلیم یه دخترنازه عشق بابا مامانشه❤️😍۲۷ هفته فهمیدم دخترنازم عجله داره برای بدنیا اومدن.کلی امپول زدم که سروقت بیادومیدونم سروقتش میاد😍🧿دوستت دارم مامان   ۲۵/۰۱/۱۴۰۲.دخترعجول ونازمن توی تاریخ تولد خودم ۸ خرداد سال۱۴۰۲(طبیعی) بدنیا اومد😍😍خداهدیه اش رو بهم داد توی تولدم.خوش اومدی دخترنازم😍😍🤍خداروشکر‌که سالمی😍😍
بچه رو‌پدرش نداد  تا مجرد بود مشکل خاصی نبود ولی زن گرفت نامادری بچم اذیتش میکرد  شکایت ...

بچه دختره ؟ چند سالشه؟ الان کار میکنی؟ 

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
فقط میتونم بگم اینکارو بخاطرت بچت نکن وطلاق نگیر.زیاددیدم که جداشدن وپشیمونن وزیاد دیدم که جدانشدن و ...

میشه باز بگی ، من و دلداری بده یا نصیحت کن ، بچه دارم ، شوهرم خیلی اذیت کنه ، خسته شدم ، دلم میخواست راهی داشتم جدا میشدم

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔