2777
2789
عنوان

گیلدخت 🎬

739 بازدید | 58 پست

از همینجا اعلام میکنم

حالم از اسماعیل بی بخار بهم میخوره

همونقدر که اون بی خاصیته

این گل پسرررر احتشام ماهه ماه😁😅

کاش یه جوری میشد گلنار و احتشام به هم میرسیدن

کاش نویسنده یه نگاهی به دل این احتشام طفلک مینداخت🥲

۵۰ قسمته منتظرم این اسماعیل خیرندیده کاری کنه

انگار نه انگاررررر

اولاش که غیب بود

بعدشم تا ۲۰ قسمت فقط میخورد زمین وداد میزد🚶🏻‍♀️

الانم که تفنگ بازی میکنه😏

آخ آخ گفتیااا😒😒😒

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱 معــــجــــزه کــــن ؛ صـــبــر مــــرا ...      `` و من یَتَوَکل الله``  متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقاااا

ببین دیوونه احتشام شدم ینی روش کراشما کراااش ، زدم گوگل ، بیوگرافی نبود ازش

چقد خوبه این پسر

واقعا منم دوس داشتم اینا بهم برسن

این پسره اصا به نقش اسماعیل نمیاد

احتشام بیشتر مناسب این نقش بود 

این کاربری واگذار شده ✌️

احتشام همون تفنگچی بود؟ 

کلا چرت به تمام معناست هممون سرکاریم 

صد بار گلنار از عمارت رفته بیرون الان که میخواد بره صد تا سنگ جلو پاشه 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

واااای کااااملا باهات موافقم خیلی بدم میاد از این اسماعیل منو شوهرم فقط اداشو در میاریم از حرصمون موقعی ک میخورد زمین دهنشو باز میکرد میگیم فقط همینو بلد بود ، هیچ عرضه ای نداره بابا ۱۰ قسمت ۲۰ قسمت کاری نکردی دیگه یه حرکتی بزن یا کشته میشی یا یه غلطی میکنی ، کاش گلی ب احتشام میرسید خیلی باعرضه ترو مرد تره چیه اسماعیل پشندی 😂🎈

🎈م‍‌ن خ‍‌د‍‌م م‍‌ث ر‍وان‍‌ش‍‌ن‍‌اس‍‌ا ص‍‌ح‍‌ب‍‌ت م‍‌ک‍‌ن‍‌م م‍‌ث #ر‍وان‍‌ی‍‌ا ع‍‌م‍‌ل ..!.😅🥀️🎈🚶🏼‍♀️