2777
2789

غروب جمعه رو نتونستم تحمل کنم از ته قلب کفر گفتم، غریبم ۵ساله دور از همه منو آورده شهری که ۸ساعت فاصله داره با خانوادهامون. 

حتی یک نفرم ندارم توی شهر به این بزرگی. شوهرم زندانیمون کرده من و بچه سه ساله مو.

تنهایی حق نداریم بریم بیرون. خودشم آخر هفته اگر واقعا حالش خوب باشه تا پارک بغل خونه یساعت میبره و میاره. چنماهه بازارو ندیدم و همه خریدهام بدردنخور و اينترنتي هست. 

بچم خیلی بهانه گیر شده. خدا که فراموشم کرده‌ و بهش امید ندارم. شما با انرژی جمعیتون از ته قلب برام بخواید برم از این خراب شده برگردم وطنم💔

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم علتش چیه که نمیذاره بری بیرون؟

بیشعوری.  میگه محیط اینجا مثل شهر خودمون تمیز نیست

تلخانه استعاره از زندگی تلخمه. کاربری پنجممه، ازبس حرف حق میزنم تعلیق میشم زود به زود. 
شاید شوهرت استرس داره بلایی سرتون نیاد احتمالا از دوستی زیاده

دوقتی بخوره تو سرش

گاهی وقتا خدا بی تقصیره 

سبک زندگیمون مشکل داره 

زندان توی شهر خودتون یا شهر غریب فرقی نداره 

تازه تو شهر خودتون حساس ترم میشه

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

یعنی اگه برید شهر خودتون میزاره برید بیرون ؟؟؟

شکاکه یا میترسه چون تو شهر غریب هستید آسیب ببینید ...؟؟

به نظرم از همون پارک بغل خونه شروع کن به تنهایی رفتن ..

بهش بگو بچه نمیتونه مثل من زندانی باشه..

اعتمادش رو جلب کن 

گاهی وقتا خدا بی تقصیره   سبک زندگیمون مشکل داره   زندان توی شهر خ ...

اونجا آزاد بودم

عزیزم هیچ یاوری بهتر و دلسوز تر از خدا نیست

ازش نا امید نشو که بیچاره ای...

از بنده ی خدا چه کاری برمیاد؟!

همه تو کار خودشون موندن!

فقط خدا...از ته دل ازش بخاه و صبر کن

جوابت رو میده خدا به بهترین حالت ممکن

بشرط اینکه قشنگ صبر کنی

نه صبرِ با گله و شکایت....

یعنی اگه برید شهر خودتون میزاره برید بیرون ؟؟؟ شکاکه یا میترسه چون تو شهر غریب هستید آسیب ببینید .. ...

شهر خودمون حتی تنهايي سرکار میرفتم

من غریب نیستم ولی شوهرم اجازه نمیده تنها برم بیرون یا مامانم یا مامانش باید باشه ۱۲ساله ازدواج کردم دوتا بچه هم دارم

سعی کن باهاش حرف بزنی ک ببر بازار خرید یا رستورانی چیزی بچه رو بیشتر بهونه کن چون رو بچه حساسن

همسر منم دخترم بگه بریم بیرون هر چقدر خسته باشه ن نمیگه

ولی تنهایی دوس نداره 

عضو گروه آبی 💙وزن فعلی 70💙هدف اول:۶۵🔒هدف دوم: 60🔒هدف سوم:58🔒 تاریخ شروع 1402/9/13
حالا غریبی چیز مهمی نیست  چرا آخه زندونی کرده شما رو؟

میگه محیط تهران بده