2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک ماه و نیم پیش من و کسی ک دوسش داشتم قرار خواستگاری داشتیم دقیقا۱۴ ام 

۱۲ ام تصادف کردیم 

فردا شبش نامزدم رف ب باباش بگه ک بریم خونشون خواستگاری و اینا ..ماشین هم ک تصادف کردیم ماشین ما بوده …پدرش قاطی میکنه دیگ یه کار میکنه نمیزاره اصلا ارتباط داشته باشیم 

شب آخری ام ک حرف زدم با نامزدم گف هیچی بین ما تموم نشده من با بابام بحثم شده ..ی روز قبلشم گریه میکرد ازم قول میگرف هیچوقت نرم خب 

بعد دیگه هیچ خبری نشد هر چی ام ب برادرش پیم دادم جواب نداد..پدرشم گفته بود حق ندارن ارتباط داشته باشن تا خدمتش تموم شه بره سرکار پول بیاره من عقدشون کنم.. 

حالا همه اینا ب کنار 

من ب یکی از دوستاش پیام دادم خیلی عجبیب داره تلاش میکنه میگ تو بیخیال شو تو فراموش کن تهش هیچی نیست فلان 

امشب حالم بد بود زده بودم بیرون از خونه …اونم اومد گف خودش ب من پیام داد گف دیگه نمیتونم از پس بابام بر بیام..کفتم پیاماش کو گف پیام نداد زنک زد گفتم گوشیش ک خاموشه ..گف با خط پادگان زنگ زد  منم گفتم اونا تو آسایشگاه خط ندارن 

نمیدونم چرا اصرار عجیب و بیش از حد دوستشو درک نمیکنم 

از اونورم تا الان همه چی همه پروف اینا سر جاش بوده یهو همه چی پاک شد هر چی ام پیام میدم جواب نمیداد ..ینی حتی سین نمیخورد و شک ندارم گوشی نداره خودش چون  روز رفتنش ب دوسش زنک زد گف من حالم خیلی خرابه دارم میرم پادگان دیگه گوشیش خاموش شد کلا …قبل اونم پدرش نمیزاشت حتی بیاد منو ببینه 

توروخدا بگین چی کنم من به عشقمون ب خودش ایمان دارم همه کار برای من کرده همه جوره خودشو ثابت کرده 

خانواده شم منو خیلی دوست داشتن یهو لج کردن با من سر تصادف 

منظور دوستش چیه ک هی میگ تو فراموش کن 

میکم چرا خودش پیام نمیده میگ براش سخته 

میکم خب پیاماشو نشون بده میگ نه تو حالت بدتر میشه بعد خندش میگیره 

یک ماه و نیم پیش من و کسی ک دوسش داشتم قرار خواستگاری داشتیم دقیقا۱۴ ام  ۱۲ ام تصادف کردیم&nbs ...

مهم خودشه ب بقیه اهمیت نده

خدایا ازت ممنونم که دو تا از فرشته هاتو بهم هدیه دادی♥️بی صبرانه منتظر بغل گرفتن دوقلوهامم🫀

حس میکنم هر چی هست زیر سر دوستش و باباشه 

چون هر چی میگم میگ تو لیاقتت خیلی بیشتر از ایناس ب خدا تهش فلان میشه چنان میشه فراموشش کن  بعدشم اصرار داره کسی نفهمه من این پیامارو بهت دادم 

مهم خودشه ب بقیه اهمیت نده

خب خودش اخه پس چرا همه چی پاک شد 

حتی پیام میدادم هم سین نمیخورد دیگه تو پادگان ک پدرش نبود ببینه حرف میزنه با من 

حتی ی روز هم بدون حرف زدن نمیگذشت با این ک تو پادگان بود همه جریان مارو میدونسن تا ۴ صب پشت ساختمون تلفنی حرف میزدیم یا سر پستاش 

ممکنه گوشی دست خودش نباشه چون اصلا ادمی نیست جواب نده هر چی ام بشه