الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عییییین همین اتفاق برای یکی از فامیلامون اتفاق افتاد
خانومه طلاق نگرفت ولی روانی شد به تمام معنا افسرده حاد
حتی کارش به بستری بیمارستان روان هم کشید
چون خیلی شوهرشو دوست داشت و شوهره با دوست زنش رابطه داشت و بچه دارشد
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️
یه خانم پریشان احوال که از خجالت کارشوهرش خودش رو تو خونه حبس کرده نه مهمونی نه عروسی و.. میگه منتظرم دخترام کنکور بدن طلاق بگیرم
ولی نمیگیره مطمینم
کاش همون اول طلاق میگرفت
خانوادش نزاشتن
خانومه روانی شد طفلک، انشالله جوابشو شوهرشو اون هرزه تو همین دنیا بدن که اونم ببینه
من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️