2777
2789
عنوان

باهمسرم دعوای بدی کردم دارم گریه میکنم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم وقتی پیش دوستاشه یا جایی هست یا تماسمو جواب نمیده یا خیلی خشک صحبت می‌کنه انگار اگه باهام صحبت کنه گناه می‌کنه ولی در بقیه جاها خوبه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

منم دقیقا بخاطر آخرین تاپیکم قهریم با اینکه مقصر اونم بود کلی حرفای ناجور زد یه سیلی هم زد خدا میدونه چقد دوسش دارم نمیدونم چرا همیشه خانوادش اطرافیان رو به من ترجیح میده در صورتی که همیشه موقع سختیا فقط من کنار شم همه پشت شو خالی میکنن بخدا اعصابم خیلی خورده

من یه تایم حساس بودم الان دیگه نه فقط یه بار در روز زنگ میزنم همونم شاید نزنم اونم نمیزنه بعدم شب میاد میگه ازت انتظار داشتم یه زنگ و بزنی جویای حالم باشی 

منم قبلا زیاد حرص و جوش می خورم الان نه ارزشش و نداره اونا سلامت ما باشن ما با حرص و جوش هزار و یک مریضی بگیریم گور باباشون

منم دعوام درومد شاممو نخورد ناهارم نخورد سر همین دعوامون درومد گفتم بهش الهی انقد کار بریزه سرت جمعه ...

اینجوری خوب نیست بگین تو عصبانیت.... بل میگیرن پس فردا باید قصه بخوری زیر سرش بلند شده ولش کن بها نده خورد خورد نخورد .... اهمیت نده از هزار تا متلک و فحش و دعوا براشون بدتر به قول خودمون سگ محلشون باید کرد اینجور موقع ها