من عاشق اینم یبارم شده بهم زنگ بزنه پیام بده ۴ ساله ازدواج کردم یه بار یه پیام عاشقانه ندیدم ازش..همش من میفرستم خیلی حساسم رو این چیزا واقعا جزو نیازای اصلیم حسش میکنم امروز زنگش زدم گفت کار دارم میزنم ساعت ۳ بود بعد ساعت ۸ شب زنگم زد گفت دستم بند بوده گقتم یعنی اصلا وقت نکردی گوشی دستت بگیری گفت ن ولی تو لیست تماشاش مامانش و آبجی و رفیقاش خودش زنگ زده بود..منم دعواش کردم ک چرا من حساسم رو این موضوع اونم گفت ب ...بچم ک حساسی رو این موضوع من هروقت دلم بخواد زنگ میزنم پیام میدم..
پس تا سن قانونیش صبر کن طلا و پول هم جمع کن که لااقل بتونی باهاش چند ماه خرج فقط خودتون دوتا ...
مامانم تنها خودش درد منده میره از صب تا شب سرکار برا ۳ تومن خرج خودشو بزور میده چون یک بارم طلاق گرفتم برگشتم خونه مامانم حالا خودم نمیخام حتی اسم خونه مامانمو بیارم اونم با ی بچه دیگ هر کی میرسه یک چیزی بهم میگه مادر بزرگ خاله دایی همه
مامانم تنها خودش درد منده میره از صب تا شب سرکار برا ۳ تومن خرج خودشو بزور میده چون یک بارم طلاق گرف ...
طلاق نگیر ،بشین خونت ،همین که پیش بچه اتی صبحتاشب و سرپناه وخونه داری خوبه فکر کن شوهر نداری ،چرا میخوای خودتو آواره کنی ؟مثلا با طلاق چی درست میشه؟فقط اسم طلاق توشناسنامت میاد,باید بری کار کنی وبچت و پیش کی میزاری؟خرجکرایه خونه ،خرجخورد وخوزاکوهزار گرفتاری که اونوقت اعصابی برات نمیمونه که با بچت خوب رفتار کنی و بچتم یه آدم عصبی و با کمبودهای زیادی چه روحی چه جسمی چه مادی بزرگ میشه ،پس تو خونت بشین فقط عشق واحترام خرج بچت کن که بچه ی طلاقم نشه،خیلی زنارو دیدم طلاق گرفتن پشیمون شدن وترجیح میدادن کاش میمودن،،انشالا زندگیتم درست میشه