2777
2789
عنوان

باهمسرم دعوای بدی کردم دارم گریه میکنم..

| مشاهده متن کامل بحث + 1804 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس تا سن قانونیش صبر کن  طلا و پول هم جمع کن که لااقل بتونی باهاش چند ماه خرج فقط خودتون دوتا ...

مامانم تنها خودش درد منده میره از صب تا شب سرکار برا ۳ تومن خرج خودشو بزور میده چون یک بارم طلاق گرفتم برگشتم خونه مامانم حالا خودم نمیخام حتی اسم خونه مامانمو بیارم اونم با ی بچه  دیگ هر کی میرسه یک چیزی بهم میگه مادر بزرگ خاله دایی همه 

مامانم تنها خودش درد منده میره از صب تا شب سرکار برا ۳ تومن خرج خودشو بزور میده چون یک بارم طلاق گرف ...

طلاق نگیر ،بشین خونت ،همین که پیش بچه اتی صبح‌تاشب و سرپناه وخونه داری خوبه فکر کن شوهر نداری ،چرا میخوای خودتو آواره کنی ؟مثلا با طلاق چی درست میشه؟فقط اسم طلاق تو‌شناسنامت میاد,باید بری کار کنی وبچت و پیش کی میزاری؟خرج‌کرایه خونه ،خرج‌خورد وخوزاک‌وهزار گرفتاری که اونوقت اعصابی برات نمیمونه که با بچت خوب رفتار کنی و بچتم یه آدم عصبی و با کمبودهای زیادی چه روحی چه جسمی چه مادی بزرگ میشه ،پس تو خونت بشین  فقط عشق واحترام خرج بچت کن که بچه ی طلاقم نشه،خیلی زنارو دیدم طلاق گرفتن پشیمون شدن وترجیح میدادن کاش میمودن،،انشالا زندگیتم درست میشه