2777
2789

سوال دوم، اینکه یه پسر دغدغه هزینه های دوره های آشنایی مثل غذایی که شاید بخورن داشته باشه، که اگه خودش حساب کنه ، طرفم اون وسط ها چند بار حساب کنه، یا اگه جور نشد پس این هزینه هایی که کرده چی میشه....به نظر شما خسیس میاد طرف یا اینکه واقعا همچین دغدغه هایی تو واقعیت هست؟ با فرض خوب بودن وضع مالی پسر

تعداد رای : 7
نظرسنجی
خسیسه
6
85%
اقتصادیه
1
14%
طبیعیه دغدغه اش
0
0%

مشخصه پول زیاد نداره اگر پول داره یا دستش به دهنش میرسه خسیسه.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگرفتم چی شد

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...

من در آینده برای اینکه خفن به نظر بیام خودم حساب میکنم سهمم رو 😌🤣

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️

دغدغه داشتنش شاید طبیعیه اما به نظرم نباید بیاد دغدغه رو به دوست‌دخترش منتقل کنه. حتی مشکل مالی اگه داشت اونو بگه اوکیه برا من، مثلا بگه فلانی الان پول تو دستم نیست اگه می‌شه تو حساب کن حساب می‌کنم، اما اینکه بیاد بگه نگرانم که اگه حساب کنم بعدا این پولا چی می‌شن، کار قشنگی نیست.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.                
البته دوست دختر دوست پسر نباشن

هر رابطه‌ای بجز دوستی خیلی معمولی.

یادآوری: این سایت نماینده‌ی خوبی از جامعه‌ی اون بیرون نیست؛ اینجا خیلیا اجازه‌ی بیان نظرات و نحوه‌ی زندگیشونو ندارن.                                                                                    هر عقیده‌ای محترم نیست، حقِ داشتنِ عقیده‌ست که باید بهش احترام گذاشت.